Miért mondják, hogy az oroszok veszélyesek?
Azt értem, hogy a történelemben Szovjetunió idején nagyon horror módon viselkedtek, de manapság már ilyen nincs.
Sok oroszt aranyosnak találom, TikTokon rengeteget látok.
Hogy honnan hallottam? Sok ismerőseimtől és barátaimtól, akkor, amikor eljött az orosz miniszterelnök találkozni Orbán Viktor miniszterelnökkel.
Minek is?
Nem tudok telefonálni, mert hallássérült vagyok :)
Nem sikerült felfognod az #1-es válaszát.
Egyébként a kérdésedből kiindulva ezt egyáltalán nem csodálom.
Most a köznép nyilván nem, a többségük kulturált, átlag ember, főleg az EU-hoz közelebbi részeken élők, semmivel nem veszélyesebbek, mint az itteniek.
Viszont a vezetőiknek nagyon nagy hatalom van a kezükben, nem véletlen fél még az USA is tőlük, meg mindig is volt egy hűvös viszony. A magyaroknak pláne vannak rossz emlékeik. És a mai napig nem semmi az orosz maffia és alvilág, ők tényleg nem kispályások bűnözésben, szóval nem alaptalan az ellenszenv velük szemben.
Ne piszkáljatok már légyszíves az értelmi szintem miatt, ez az egyik hátránya a hallássérülésnek, hogy bizonyos dolgokat nem tudok felfogni, megérteni. Köszönöm.
#4-nek köszönöm! :)
'Iszonyú sokan vannak, talán kína az amik még többen.'
Kínán kívül még:
- India
- USA
- Indonézia
- Pakisztán
- Brazília
- Nigéria
- Banglades
Dehát egy 10mp-es google keresés már felülmúlja a képességeid.
7-nek.
India, Banglades, Nigéria,Pakisztán és Indonézia már a világháborúban sem voltak képesek egységbe tömörülni, és harcolni a hazáért. pL: Pakisztán és India között iszonyű vallási háborúl dúltak. Nem hiába tudták az angolok anno kizsákmányolni őket. Dehát egy 10mp-es google keresés már felülmúlja a képességeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!