Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy az oroszok...

Miért mondják, hogy az oroszok veszélyesek?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy a történelemben Szovjetunió idején nagyon horror módon viselkedtek, de manapság már ilyen nincs.

Sok oroszt aranyosnak találom, TikTokon rengeteget látok.

Hogy honnan hallottam? Sok ismerőseimtől és barátaimtól, akkor, amikor eljött az orosz miniszterelnök találkozni Orbán Viktor miniszterelnökkel.

2021. dec. 11. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom de hivd a:48 45 56 számot és megtudod
2021. dec. 11. 17:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Minek is?

Nem tudok telefonálni, mert hallássérült vagyok :)

2021. dec. 11. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem sikerült felfognod az #1-es válaszát.

Egyébként a kérdésedből kiindulva ezt egyáltalán nem csodálom.

2021. dec. 11. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Most a köznép nyilván nem, a többségük kulturált, átlag ember, főleg az EU-hoz közelebbi részeken élők, semmivel nem veszélyesebbek, mint az itteniek.

Viszont a vezetőiknek nagyon nagy hatalom van a kezükben, nem véletlen fél még az USA is tőlük, meg mindig is volt egy hűvös viszony. A magyaroknak pláne vannak rossz emlékeik. És a mai napig nem semmi az orosz maffia és alvilág, ők tényleg nem kispályások bűnözésben, szóval nem alaptalan az ellenszenv velük szemben.

2021. dec. 11. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Ne piszkáljatok már légyszíves az értelmi szintem miatt, ez az egyik hátránya a hallássérülésnek, hogy bizonyos dolgokat nem tudok felfogni, megérteni. Köszönöm.

#4-nek köszönöm! :)

2021. dec. 11. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon egyszerű a válasz: Ha esetleg egy hasonló hábprú törne ki mint a II. világháború, akkor nem árt félni az oroszoktól megint. Egy háború képes egy szétszakadt nemzetet újra egybe kovácsolni. Iszonyú sokan vannak, talán kína az amik még többen. Az orosz emberek többsége ma is egyszerű népség, ahogy régen is volt. Akiket egyszerűen hordűnak neveztek, mert ők csak arra voltak jók, hogy harcoljanak a hazájukért, és a "győztes zsákmányolás" célja lebegett előttük. Most sem lenne másképp. Tarolnának mint a sáskák. Azt meg ne mond, hogy de most már nem olyanok, meg 1945 régen volt.. Az emberek nem változtak, csak a kőrítés más Csak nézz magad körül: Oltottak az oltatlanok ellen..Szinte megalázzák, szidják egymást.. ( ahogy a 30-as években Hitler elhitette az emberekkel, hogy mindenért a zsidók a hibásak)
2021. dec. 11. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

'Iszonyú sokan vannak, talán kína az amik még többen.'

Kínán kívül még:

- India

- USA

- Indonézia

- Pakisztán

- Brazília

- Nigéria

- Banglades

Dehát egy 10mp-es google keresés már felülmúlja a képességeid.

2021. dec. 11. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 ebből az USA-t leszámítva haditechnikailag reggelire ennének meg mindenkit
2021. dec. 11. 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

7-nek.

India, Banglades, Nigéria,Pakisztán és Indonézia már a világháborúban sem voltak képesek egységbe tömörülni, és harcolni a hazáért. pL: Pakisztán és India között iszonyű vallási háborúl dúltak. Nem hiába tudták az angolok anno kizsákmányolni őket. Dehát egy 10mp-es google keresés már felülmúlja a képességeid.

2021. dec. 11. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!