Meglepi bulit szeretnék szervezni egy fiúnak. Ötletek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú(15 lassan 16 :)) ismerősöm akivel nagyon jó barátok és osztálytársak vagyunk.Most lesz a szülinapja és arra gondoltam hogy a barátnőmmel (aki egyébként szintén jó barátja a srácnak) szervezhetnénk neki valamit.Én special egy otthoni bulira gondoltam ami után átugranánk a diszkóba.A lány tudna segíteni mert régebb óta ismeri a srácot.Nálam nem tarthatunk bulit de barátnőmnél igen.De kéne valami fedő duma.Hogy miért kell átjönnie.Ötletek? :)2010. szept. 5. 21:55
1/2 anonim válasza:
Etessétek be neki, hogy a barátnőb beleszeretett és szeretne beszélni a sráccal. (Persze véletlenül a buli helyszínén.)
2/2 anonim válasza:
Rendeljetek neki egy szamárshow-t. De figyeljetek oda, nehogy úgy járjatok mint Randal :D.
15F és valóban örülnék egy szamárshownak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!