Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Surány település esetén mit...

Surány település esetén mit jelöl a Surány 1, Surány 2, Surány 3 és Surány 4? Ezek a részek helyileg hol vannak?

Figyelt kérdés

Surány (közigazgatásilag Pócsmegyer részeként) település kapcsán több helyen olvastam, hogy Surány1, Surány2 és Surány3, illetve van ahol Surány4 is, de sehol sem írják, hogy melyik rész földrajzilag hol található.

Itt az oldalon volt egy korábbi kérdés, de ott is csak ilyen nagyon kb-ra írták, hogy melyik oldalon van, de semmi konkrétum (főleg hogy mi a határ).

Ebben tudna valaki segíteni?

Előre is köszönöm.

#Pócsmegyer #Surány1 #Surány2 #Surány3 #Surány4
2021. dec. 5. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Én is csak tippelni tudok. Szerintem aszerint az elv szerint számozták be, ahogyan Újpest részeként Káposztásmegyer 1-et és Káposztásmegyer 2-t, azaz: vagyis a beépítés üteme szerint. Gondolom, a surányi lakóövezet is több lépcsőben alakult ki, ezeket jelölhetik a számok.
2021. dec. 5. 20:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem ez volt a kérdés, hanem hogy melyik hol van. Lehet, hogy így volt, de ebből nem derül ki, hogy melyik hol van.
2021. dec. 5. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
43%
2021. dec. 5. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!