Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ennél a képkeretnél hogy...

Ennél a képkeretnél hogy vannak a méretek?

Figyelt kérdés

[link]

A 70x100 cm az a rész ahol a kép van és az a fehér szél nem számít bele? Vagy a fehér rész is beleszámít a méretbe? Esetleg azt a fehér akármit ki tudnám szedni majd?

2021. dec. 5. 19:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Miért lenne 40x50 a mérete mikor oda van irva hogy 70x100. A válaszokat már megkaptam hülyeségre nem vagyok kíváncsi
2021. dec. 7. 19:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kicsit vagy bunkó!

De nekifutok újra.

Tehát a termék teljes befoglaló mérete a leírás szerint 71/101/1.8 cm.

Tehát a keret külső élétől külső éléig 71 cm széles, 101 cm magas. A keret vastagsága 1,8 cm.

Letöltöttem a képet, és Photoshopban beállítottam erre a méretre.

Ez alapján a keret vastagsága 12 mm. Azaz vízszintesen 68,6 cm marad a képnek, paszpartu használata nélkül.

Magasságában pedig 98,6.

Tehát ha nem használod a paszpartut, akkor durván valóban 70×100-as képet tudsz bele tenni. De ezt már írtam.

Tévedtem a paszpartu ablakának a méretében, elismerem, de ettől még messze nem hülyeség. Az pedig 50×70 cm.

Remélem, nem okoz nagy traumát ez neked.

2021. dec. 7. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!