Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet hulye kérdés, de mit...

Lehet hulye kérdés, de mit kérjek a szulinapomra? (tobbi lent. )

Figyelt kérdés
16éves leszek és anyumék angliában vannak,szoval széleskoruen választhatok. De az a baj,hogy nemtudom mit.Jo laptopom van,jo telefonom,ipodom,ruháim.. Valaki valami hasznos és érdekes ajándékot tudna ? Csak értelmes válaszokat lécci,mert tudom elég fura kérdés...:D
2010. szept. 5. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
én helyedbe kérnék 1 jó kis zsigulit
2010. szept. 5. 20:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Van vagy 3 digitális fényképezom..:S tényleg nem kell valakinek?XD dehogy. :)

van egy vadászgorényem,de neki mit tudnának venni? kb csak ilyen vitamint vagy egy kis kaját,dehát neki vagy nekem van szulinapom?:D

2010. szept. 5. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:
én a helyedben azt kérném jöjjenek haza, legalább a szülinapodra.Ne kelljen már család nélkül ünnepelni.:(
2010. szept. 5. 22:01
 14/14 MESI0202 válasza:
Én még nem vagyok 16 csak 12 de az fix hogy nem muszály kérni semmit. Vagy ha a szuleid ragaszkodnak hozza akkor amit te gondolsz. En mondjuk egy perselyt kérek szülinapomra, de mondjuk kis egyszeru mint pl mobiltok is jo ajandek. En annak tavaj orultem. De azt is mondhatod hogy neked édesmindegy. De te tudod. ;)
2014. jan. 4. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!