1/8 anonim válasza:
Nézéssel nem hiszem, legfeljebb ha te csinálsz videót, és azt nézik mások, de ott sem egyből, bizonyos kritériumoknak meg kell felelni, de ez ott pontosan le van írva.
2/8 anonim válasza:
Sehogy, játékkal tudsz. Én is azzal keresek de aprópénz, nekem már az is sok.
3/8 A kérdező kommentje:
Folyton jön róla reklám de csak a humbug megy a weboldalon is ahova irányít hogy regisztrálj hogy megtudd hogyan. Nemsokra a reklámra a következő reklám már úgy hangzott. Szia. Láttam hogy a weboldalamon jártál viszont elfelejtettél bereigisztrálni blabla...na mondom csá át is ugrottam.
2021. dec. 5. 16:17
4/8 A kérdező kommentje:
Előbb mondják meg a mikéntet azután tudom eldönteni szeretnék-e regisztrálni..addig minek? Utálom az ilyet.
2021. dec. 5. 16:18
5/8 anonim válasza:
Ezek általában kamuk, vírusok, vagy netán pénz lehúzások, szóval hagyd inkább szerintem.
6/8 anonim válasza:
ez tipikusan az adj pénzt és megmondom hogy szerezz pénzt módszer! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Kb...
Nagyon haragszok ezekre.
2021. dec. 12. 12:13
8/8 A kérdező kommentje:
Azért mert ennyire hülyének néznek, de főleg meg azért mert valakinél bejön.
És nem szégyellik ezt csinálni..
2021. dec. 12. 12:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!