Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Középsuliban nagyon nehéz a tesi?

Középsuliban nagyon nehéz a tesi?

Figyelt kérdés
Ideges vagyok, mert holnap lesz az első tesi órám középisuliban és én nagyon béna vagyok tesiből nem tudok megcsinálni SEMMIT. Ha valamit rosszul csinálok vagy meg se próbálom nagyon kikapok? Hogy zajlik a tesi középsuliban? :S
2010. szept. 5. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
nekem tiszta hawaii, nem olyan szigorúak, nem is érdekli őket különösebben, hogy mit tudsz, egyébként nem is számít, hogy most tudsz e ezt vagy azt
2010. szept. 5. 17:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálunk férfi tanár van és nagyon rendes. ha teltebb vagy stb nem ad csak azért 1est mert nem csinálod meg amit kell hanem megpróbálod és már az 2es.

Szvsz jóval lazább minden mint ált. suliban.

2010. szept. 5. 17:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy középsuliban nehezebb a tesi.
2010. szept. 5. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:

tanárfüggő, nekünk volt egyszer nagyon pszichopata tanárunk, de ő nem sima tesitanár volt, valami sportegyesületnél is dolgozott mellette, szóval..

pasitanárok közül a fiatalabbak szoktak szigorúak lenni, nőknél meg teljesen változó. annyira amúgy nem nehéz szerintem, én se voltam annyira ügyes sose, de nem volt gáz. 19L

2010. szept. 5. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:

haha én egész általánosban végig ötös voltam, gimiben meg hármas vok :D nálunk ha ducibb vagy (én nem vagyok), akkor lecsesz, meg alapból minden órán szid minket ezerrel... és nem is fiatal egyátalán.... és itt nincs ez a megpróbálod kettes...sőt, ami más tanárnál ötös, az itt simán egyes :D Mondjuk van a suliban egy fiatalabb tanár, ő emg tiszta rendes, ha elronom mindig mondja, hogy semmi baj legközelebb sikerülni fog... szóval tényleg változó

bocsi a regényért, és, ha megijesztettelek

2010. szept. 5. 18:11
 6/10 anonim ***** válasza:

én szinte minden tesiórától rettegtem, de tökre nem vészes, a tanár rendes (: 2 tesi tanár van,mi a férfit kaptuk, a nő szigorú.. viszont egy csomó csaj nem tesizik hanem ül a padon és siránkoznak hogy ez fáj az fáj nem hoztam cuccot stb.. és mindig mi szívunk miattuk ._.

egyébként én mindig féltem megcsinálni néhány gyakorlatot, pl a távolugrást, mert általánosban a tanár folyton lecseszett h h lehet ekkorát ugrani..rövidek a lábaim hát micsináljak :D:D szóval gimiben már 2 éve nemcsináltam meg ezt :$ de amúgy igyekszek mindent megcsinálni és a tanár is segít hogy na gyerünk csináljuk meg, próbáld meg, menni foooog!! :D:D aranyos ^^

még annyi a szerencsénk, hogy hétfőn és kedden is első óra a tesi, akkor meg mindenki fáradt és nem olyan komoly az óra (:

még annyit tanácsolok: hogy ne izgulj, és minden órán legyél aktív, akkor nem lesz semmi gond! (:

majd írd le, hogy milyen volt az első órád

17/L

2010. szept. 5. 18:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké, majd leírom. Köszi a tanácsot! :)
2010. szept. 5. 18:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Igazából annyira nem nehéz, de azért amit meg kell csinálni azt rendesen megkövetelik. Nálunk ezek vannak leginkább (én már 12.-es vagyok):

- rengeteg futás (cooper, 60m, 200m, 800m, 2000m)

- kislabdadobás

- medicinlabda dobás

- nordic walking

- kosárlabda

- foci

- röplabda

-(játéknál: kiütők, kapitánylabda)

ja és persze gimnasztika

szekrényugrás szerencsére nekünk nem volt eddig, remélem mostmár nem is lesz :D

kb. ennyi

2010. szept. 5. 20:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Na, leírom milyen volt az első tesi órám:

A bemelegítés 5 nagy kör futás volt, alig bírtam majdnem összeestem. :(

Utána meg hülye gimnasztika volt.

Röviden sz@r volt. :(

2010. szept. 7. 15:18
 10/10 anonim válasza:

az én tesitanárom konkrétan semmit nem csináltat. ráadásul én vagyok a kedvence. igaz egy kicsit pedofil, de nagyon jó fej. :D

most nagyon sokáig fel voltam mentve és mondtam , hogy a következőn már tesizek, erre azt mondja, hogy "jaj de jó, hogy újra tesizel , jó lesz nézni.!!" hát gondolhatjátok mit gondoltam. de ezt leszámítva nagyon jófej. :D

2011. ápr. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!