Azt ügyfélkapu hogy lehet lekérni hogy egy személynek a xyz ??? rendszámú személy autója milyen címre van be jelentve?
Sehogy. A JSZP- meg tudod nézni, hogy hányadik tulajdonosa az autónak a mostani, de semmilyen személyes adatot nem tudsz meg róla.
És máshol sem.
Illegális, ha sikerül is. Ügyfélkapu használatával csak saját adatokhoz lehet hozzáférni, hiába pontozzátok le a választ.
Te sem örülnél neki, ha bárki belelátna a személyes dolgaidba.
Közhiteles nyilvántartásban nem találhatsz ilyen lehetőséget.
Ha valaki valahol közzéteszi a neten, akkor meg lehet találni.
Nem értem, hogy miért kellett itt megkérdezned? Úgy csinálod, ahogy a barátodéra rákerestetek, és akkor megtalálod. Vagy, újra megkeresitek a barátodét, és akkor látod melyik az a kincsesbánya, ahol rendszám alapján történő kereséssel meg lehet tudni a tulajdonos, és/vagy üzembentartó lakcímét.
És akkor itt büszkén közzé teheted, rápirítva az ilyen szerencsétlenekre, mint én is vagyok, aki neten a saját tulajdonomban és üzembentartásomban levő autó rendszáma alapján sem találom meg a lakcímem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!