Jókat mond ez a mlm-es fickó?
https://www.youtube.com/watch?v=Y8zsIPLTyio
Egyik aki beszél egy nő a videóban az bevett egy csoportba ez most pont a sunmoney vagy mi többen azt mondják ez piramis de mások meg akik benne vannak pl azt mondják ez egy jó mlm-es cég.Na most itt a videóban elmondják ha nem csinálsz semmit akkor is sok pénzt kereshetsz mert a mesterséges intelligencia termeli helyetted a pénzt.De nekem valahogy nincs hitem ezekben az mlm-ek ben ez meg fura napelemes cég osztogatja a pénzt bár gondolom valamennyit be kell fizetni.Mondjuk a nő könnyen beszél aki a csoportjába bevett mert külföldön él valami szigeten ott meg alapból akár milyen munkával több a fizetés mint itthon szóval szerintem alapból sincs anyagi gondja.Meg fura de a videóban olyan mesterségesen beszélnek.Fura nekem ez az új módi is,hogy mlm mesterséges intelligencia de eddig azt hangoztatták az mlm-be munkát kell beletenni,hogy siker legyen most meg mesterséges intelligencia intéz mindent.Na most munka nélkül pénz?Akkor miért hívják munkának?
Ilyen kérdés már volt, és jó válaszok születtek.
Kb. az, hogy a régi módszerrel már nehéz balekot fogni, új módszereket használnak.
Ha annyi eszed vagy szorgalmad sincs, hogy megnézd ezeket, akkor fektess be nyugodtan.
Akkor ezt neked találták ki.
Trükkösek. Észrevették, hogy a mesterséges intelligencia most egy divatos kifejezés, beépítették az új PR szövegükbe, mint hívószót. Hátha jönnek a balekok a pénzükkel örömködve, hogy hűha, hát ez mesterséges intelligencia, akkor ez biztosan sokat hoz nekem.
Annyi mesterséges intelligencia sincs ebben a rendszerben, mint a grafikus kártyámban, amikor a DLSS felskálázást használja. Most nem szkeptikuskodok, de egy piramis rendszerhez nem kell MI.
Ugyanaz az egyszerű modell, mint a többi piramisjátéknál, a friss beszállók pénzt fizetnek be és ebből kapnak a piramis felsőbb részén állók, hogy mennyit az attól függ, hogy milyen magasan vannak. Ehhez semmiféle mesterséges intelligencia nem kell, a piramisjáték elve ugyanaz már régóta.
Ezt az ál- mesterséges intelligencia szlogent már elsütötték sok más területen, a laikusok zabálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!