Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtátok, hogy csak a külső...

Tudtátok, hogy csak a külső számít?

Figyelt kérdés
Ez a dolog főképp azokhoz szól akik erőltetik, hogy a belső számít leginkább. Nos akkor kezdem is az elméletem, illetve magyarázatom. Külső alatt nem csak a külső megjelenést értem, hanem a (lehet, hogy egy kicsit viccesen fog hangzani) belső szerveket is, mint hangszálak és társaik. Tegyük fel, hogy van 2 ember ugyan azzal a világrengető mondanivalóval, az egyik külsőleg rendben van, a hangja mély és erőteljes, azaz odafigyelnek rá az emberek. Nos ő rá több mint valószínű, hogy hallgatni fognak, ellentétben azzal aki ugyan azt a komoly dolgot, (vagy ugyan azt a hülyeséget) ocsmány külsővel és rekedt, határozatlan, esetleg vékony hanggal mondja el, pedig nem tudja másképp, csak így, mert ilyen. Ilyen esetben hol az a híres egyenlőség? Ez épp olyan dolog, hogy egyeseknek jól áll a szarkazmus, másoknak nem, mert nem tudnak szarkasztikusak lenni és ez olyan igazságtalan szerintem. Nem vagyok én sem nyüzüge, magas vagyok és általában határozott, még ha hülyeséget csinálok akkor is, de én pl nem ugrálhatok önfeledten mint az ACDC énekese, mert nem vagyok olyan és nem menne. Ez most csak egy példa volt. És itt jön a fordulópont, hogy ha egy 40kilós parasztosan beszélő minden szempontból idegesítő (még számomra is az hiszen én is ember vagyok) gyerek lecserélhetné a testét, a hangját, akkor az elhatározás meg lenne benne, hogy véghezvigye amit akar, de azzal amije van csak a negyedét tudná megvalósítani annak amit akar vagy még annyit sem. Ezért számít CSAK a külső, és hihetetlen de annak a tábornak van igaza aki ezt mondja. :\:)
2010. szept. 5. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

En mivel olyan munkat vegzek, hogy pontosan erintve vagyok ezekkel a tulajdonsagokkal, amiket leirtal.

Sajnos ezek a mai emberi problemak, amik megbetegitik a mai embert, ez a mai kor "tipikus" betegsege, a kulso, a megjelenes!

Pedig a belso, a Lelek kap fontos szerepet, figyeld meg az emberek szemet es akkor megfogod erteni, hogy ez igy igaz, mert nagyon kedves embernek olvasod ki a szemebol

a nyugalmat, a beket.

pl.

a zongorista beteg, de a zongoranak semmi baja sincs, akkor mi a teendo?

Meggyogyitod a zongoristat, vagy megjavitod a zongorat?

Igy mukodik ez az emberi szervezettel is,

a test olyan, mint 1 auto es a lelek a sofor!

Az autot Te hiaba tulsagosan is rendbetartod, es ragyog nagyon szep, s mindenki irigyeli, es megcsodalja,

de a sofor beteg, s nem nyomja a gazt, akkor a kocsi mukodni fog, es elindul?

Amikor a sofor gyengelkedik, akkor az auto sem fog mukodni ugy, ahogyan kellene!

Hidd el, hogy a testi-lelki harmonianak meg kell lennie, ahhoz, hogy boldogan elj, es meglegyen a Te lelki beked!

Tehat nem valaszthatod el a testet a lelektol, mert amikor igy teszel, azzal mar elindultal egy egeszsegtelen

eletmod fele.

2010. szept. 5. 22:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz és igaz is. Viszont akkor megint egy problémához értünk: arra jobban odafigyelnek aki magabiztos/megvan a testi és lelki harmóniája, mint akinek nincs, pedig ő is szeretné de nem lehet... Szóval ez egy ördögi kör.
2010. szept. 5. 23:12
 13/17 anonim ***** válasza:

A "tudat magja" benned van, es mindent meglehet tanulni, mivel Te is teremto vagy, csak elj tudatosan,

amikor tudod, hogy mit es miert teszel!

2010. szept. 6. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
ez így van,k*rvára csak a külső számít...
2010. szept. 7. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Ha valaki külsőleg "alacsonyabb szinten" áll, akkor már rögtön mehet a süllyesztőbe. Én is elítélek sok embert a külseje alapján, pedig tudom, hogy nem helyes.
2010. szept. 11. 17:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Továbbra sem értem ezt a problémát, ami az emberek 90%-át zavarja: Mit számít hogy mások mit gondolnak rólam? Persze kicsit zavaró ha a külsőm miatt lenéznek vagy ilyesmi, de ilyen emberek (akiknek csak a külső számít) véleményére miért kéne adnom? Ó ha tudnák én mit gondolok róluk... nos néha megtudják :)
2010. szept. 12. 04:28
 17/17 A kérdező kommentje:
04:28 figyelj ha nem mondanak semmit én is lesz@rom és az emberek nagy többsége is, csak amikor megmondják akkor azért valami benned is megmozdul. Én pl bunkó vagyok és szarkasztikus, sokszor akaratom ellenére, de néha visszagondolva az a fránya lelkiismeretnek hívott valami azt mondja, hogy ezt azért talán nem kellett volna már
2010. szept. 12. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!