Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért teljesulnek be, az...

Miért teljesulnek be, az "álmaim"? vagyis nem konkrétan azok a dolgok amiket este álmodok, hanem amikrol így ábrándozok.

Figyelt kérdés
Tehát, nem tudom hogy ki csinalja még ezt, de én nap mint nap, rengeteget ábrándozok,és igy elképzelek "történeteket" amik normál esetben sose tortennek meg, pl hogy "Most itt vagyok xy-vel vásárolni, aztán hirtelen betoppan valami idegen, aztán jonn egy fiú aki tetszeni fog" meg stb.. es ezek beteljesülnek. igaz amikor ezt csinálom, tehát amikor "ábrándozok" nagyon bele élem magam, és rendesen elképzelem, de akkor is.. hogy teljesülhet be,ezt mai napig nem értem.
2021. nov. 27. 16:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hülyeség az egész. De figyelj, ha ez mind igaz, akkor élvezd ki. Képzelj magadnak sok pénzt, meg mindent amire még szükséged van oszt jó.:)
2021. nov. 27. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Amit csinálsz, azt megerősítési torzításnak hívják. Elképzelsz szituációkat, és ha bármilyen esemény történik, úgy magyarázod meg magadnak, hogy kapcsolat van köztük.

[link]

Az pedig nyilvánvaló, hogy ha létezne bármilyen gondolat alapú vezérlés, akkor nem lennének szegény, beteg, magányos stb. emberek, világjárvány, háborúk, öngyilkos merénylők, gyerekeket erőszakolók és semmilyen negatív dolog a világon, mert elég lenne jó dolgokra gondolni, aztán varázslatosan meg is történik minden. Ha visszatérsz képzeletföldjéről, te is látni fogod, hogy a világ nem kívánságra működik, hanem mindenért tenned kell.

2021. nov. 27. 19:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Igazából nem az van, hogy elképzelek dolgokat, és akkor abba vagyok hogy "jaj ez biztos azert van"

Pontosan ugyanazok a dolgok történnek meg velem, mint amit elképzelek, pontosan ugyanaz!

2021. nov. 27. 20:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Képzeld el, hogy ott vagyok melletted.
2021. nov. 27. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:
🌝......🌞
2021. dec. 2. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!