Kiss Éva Judit kérdése:
Megírnátok a tapasztalataitokat ezzel a webáruházzal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Telefonszámuk egy olyan emailra irányít, ahol az életben nem válaszolnak a leveledre, az egyszerű rekérdésedre. Más elérhetőségük nincs. A Facebook oldaluk is ide irányít! AZ ÁRU, AMIT KÍNÁLNAK - pl. TURBO(!) AIR FRYER - EGY VILÁGÍTÓ UFO, mert sajnos mást nem tud. Írjatok privát kérlek, ha vannak tapasztalataitok. Köszi
a mindentOLCSON.hu
#webáruház #Mindentolcsón
2021. nov. 26. 06:20
1/2 anonim válasza:
Én is vásároltam tőlük sajnos. Telefonszámot én sem találtam csak e-mail címet. Az üzenetekre jó ha 2-3 hét múlva válaszolnak.. ha. Vásároltam tőlük egy védő játék konzolt ami hibás volt, nem volt hang a játékok alatt. Ez így élvezhetetlenné tette. Saját költségre vissza küldtem, hogy meg nézzék és “meg javítják” … ez a folyamat közel 1,5 hónap volt. Már én kérdeztem meg mi történik, meg egyeztünk egy csere termekben. Ezután 3 napon belül, még meg is lepődtem vissza küldték ugyan azt a hibás terméket amin nincs hang! 😅 Emelett egy cipő tartót rendeltem ami már össze rakás közben tönkre ment.. a neve jellemzi. Olcsó haszontalan silány minőség, megbízhatatlan eladó! Senki ne rendeljen tőlük!
2/2 anonim válasza:
A MINDENTolcsón oldalról vettem egy irodai főnöki forgószéket masszázs funkcióval. Amikor megkaptam a széket, akkor derült ki, hogy világos barna helyett gesztenyebarnát kaptam. A masszázs funkció felejtős, alig ér valamit. Ennek ellenére ár érték arány megfelelő, kényelmes a fotel. Gyorsan leszállították, utánvéttel fizettem. A honlapjukon megírtam tapasztalataimat, 5/4-re értékeltem a kapott terméket. Ez az értékelés már nem jelent meg az oldalukon. Minden látható bejegyzésben kizárólag a maximális 5-s értékelés látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!