Ha magadra húzol egy farkas bőrt,és iszol egy farkas lábnyomából
2021. nov. 22. 08:33
3/14 anonim válasza:
Sehogy, de elmeorvosok elérhetőségét meg tudom adni, ha érdekel.
2021. nov. 22. 10:17
4/14 anonim válasza:
Gondolom egy könyvbhöz kell neki, nem kell mindjárt másra gondolni...
Amit tanácsolni tudok, hogy jó legyen a sztorid, hogy vonatkoztass el egy kicsit a hagyományostól. Nem kell minden áron úgy történni ahogy sok más helyen. Légy merész találj ki újat, de azárt hihető is legyen. ^^
2021. nov. 22. 17:26
5/14 anonim válasza:
3 olvasd el a kereső címkét!
Kérdező a legendák szerint igy
VérFarkas harapás
VérFarkas vérét meginni
Farkas labnyomabol inni vizet teliholdkor
Farkas szőrmét viselni teliholdkor
Átok útján ami lehet boszorkány vagy maga isten (pl Zeusz meg átkozta lycaon-t és farkasember lett)
Valamint romolus és Remus is mondhatni farkas emberi erővel rendelkeznek mert csecsemő korukban egy női farkas gondozta szoptatta őket (ők mars/ares isten fél isten gyermekei voltak mars őrző állata pedig a farkas többek között)
2021. nov. 26. 01:58
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A kérdésem arra vonatkozik hogy a filmekböl és könyvekböl ismert harapásos módon kivül mik léteznek még. Máshogy szeretném me közelíteni a témát.
2021. nov. 26. 10:22
7/14 anonim válasza:
6 ezek a módszerek vannak mitologiailag ha te valami mást szeretnel akkor az mar fantázia lesz
2021. nov. 26. 10:25
8/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vonatoztass el egy kicsit a filmektől, könyvektől
2021. nov. 26. 18:25
9/14 A kérdező kommentje:
8 és 4, én ép azt szeretném tenni ojan lehetöségek is érdekelnek amik könyvekben filmekben vagy az apád által egyszer elmesélt estimesében volt, de ha oda teszem ako azonnal mindenki a csot és hamu-t irná vagy az alkonatot. Tapasztalat, hijab irod le mégis küldenék.
2021. nov. 28. 18:58
10/14 anonim válasza:
Hát akkor rossz olvasoid vannak (és helyesírásod...) Én is elvonatkoztattam a vámpíroknál, és egyszer se szólták le. Nem kell foglalkozi az ilyenekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!