Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha Fogdosott az...

Mit tehetek ha Fogdosott az utcán egy idegen?

Figyelt kérdés
Egyik nap sétáltam haza, nem volt az utcán szinte senki, arra lettem figyelmes hogy valaki hátulról a két lábam közényúl.
2021. nov. 21. 16:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
És most jut eszedbe az, hogy mit lehetne tenni? Talán utána kellett volna futni, és közben kiabálni, 112-t hívni!!!
2021. nov. 21. 17:17
 12/16 anonim válasza:
43%
van egy telefonszam amit barmikor hivhatsz ,,hazakisero telefon" a neve, es ha latjak hogy telefonalsz akkor biztos hogy nem mennek a kozeledbe, foleg nem ernek hozzad
2021. nov. 21. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Simán feljelentheted, mert ez bűncselekmény. Csak hát személyleírást is kellene tudni adni az illetőről. Meg így pár nap elteltével már nem hiszem hogy bármit is tudnának tenni a rendőrök. Máskor legyen nálad valami önvédelmi eszköz, és ne járj kihalt utcákban, főleg sötétedés után.
2021. nov. 21. 17:38
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Elgondolkodtato, hogy mit talalhatott a labad kozott, hogy elfutott? :)
2021. nov. 21. 19:34
 15/16 A kérdező kommentje:
uram isten remélem veletek soha nem fog ez előfordulni, bármennyire rosszindulatúak is vagytok
2021. nov. 22. 18:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem fogdosott már meg valaki a buszon. Először én is azt éreztem mint te, megijedtem de valójában jól esett és rájöttem hogy izgi volt és inkább hagytam volna még egy kicsit.
2023. márc. 20. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!