Végzős gimisek/középsulisok, milyen uccsó évesnek lenni?
mi hétfőn már irodalomból írunk elsőpadost, tételből
Szopás...meg kedden szalagavató próba.áááh nincs nekem ehhez kedvem. mennék vissza harmadikba!!
Én már el is fáradtam:D minket a tételekkel még nem nyaggatnak, a próbákat mi is jövőhéten kezdjük:) Meg a dogaírást is.
Am én úgy visszamennék 9.-be:( most visszanézve olyan jó volt, h a 9-10-11. Most a 12 meg már tiszta para:(
17/L
utololsó , felnézek rád :DD
én félek tőle,meg enm is tudom, egyszerűen olyan jo elnézni a kisebbeket, nem csak a velem egy gimibe járókat, hanem alapsulisokat , ugy visszamennék :S :)) V ha visszatudnám forgatni az időt, akkor visszamennék elsőbe és tanulnék rendesen :D amit sajnos nem tettem a 3 év alatt :DD
az of-m 7 év után elment a suliból, leadott minket. új a német illetve a matek tanárom amiról köztudott h 3 évig semmit sem csináltunk mert leszart minket mindkét tanár, most viszont hetente írhatunk dogát meg felelhetünk..(németből nem is fogunk érettségizni mert már van egy angolunk..)
ja és szivem szerint átaludnám a szalagavatót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!