Mindig éhes vagyok! Mit (t) egyek?
Figyelt kérdés
Mindig mindig éhes, vagyok, és nem szeretek enni, mert hamar rá megy a hasamra, és a hátsómra. Ugyanakkor imádok enni, mert szórakoztat. Szerintetek mit egyek, ami nem hizlal (annyira) vagy mivel tudom megszüntetni a folytonos éhséget? Tudom, hogy természetes, hogy éhes vagyok, mint 14 éves lány, de akkor is. Tippek?2010. szept. 4. 20:48
1/11 anonim válasza:
Igyál meg minden nap egy nagy pohár Igmándit!
2/11 anonim válasza:
a mamámék régebben élesztőt ettek amikor éhesek voltak az felfújódott a hasukban így utána nem lettek azok. vagyis ezt mesélte.
3/11 anonim válasza:
egyél könnyű és finom tucc sós snack-et xD Amúgy szerintem egy-két alma ilyenkor jól laktat, vagy akár banán, barack, akármi.
4/11 anonim válasza:
rizs
nemvagyok ennek témának nagy szakértője de elvileg jól laktat és nem hízol tőle vagy nemtudom. próbáld ki
5/11 anonim válasza:
foglald le magad, és akkor nem lesz időd éhesnek lenni. kezdj el sportolni, olvass, tanulj..úgyis elkezdődött a suli. keress valami hobbit, hogy ne legyen időd unatkozni, és akkor nem fogsz annyit feleslegesen enni.
17L
6/11 anonim válasza:
Áh én is egy feszt éhes vagyok XD
14/l
8/11 anonim válasza:
Készíts kását zabkorpából, vagy zabpehelyből. Mint a tejbepapi. Megszórhatod bármivel, de tehetsz hozzá gyümölcsöt is.
9/11 anonim válasza:
Szórakoztat az evés? Gratulálok..
10/11 A kérdező kommentje:
Kedves 5.! Hát éppen ez a baj :D Amikor elkezdek tanulni, mindig nagyon éhes leszek x)
2010. szept. 5. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!