Az Onlyfans mennyire biztonságos?
#1 Lol, ez nagyon gyenge érv. Facebook 3 milliárd aktív felhasználóval úgy kereskedik az adataiddal, hogy öröm nézni.
Semmire nincs garancia, biztonság főleg nincs, mindig ebből kell kiindulni.
Vagy az is lehet, hogy mindhárman háromféleképpen gondolunk a biztonságra, hiszen a kérdező nem tartotta fontosnak kifejteni mire gondol, így maradt a szabad értelmezés.
Én biztonság alatt azt értem, hogy ha fizetni akarsz akkor nem történik visszaélés a banki adataiddal, valamint a fiókod hozzáférése biztosított az illetéktelen hozzáférés ellen, mert van pl. kétfaktoros hitelesítés. Ezek szerint nincs igazam és nem így van, hiszen a 92%-os negatív értékelésétől megkérdőjeleződik minden amit leírtam.
A kérdező ezzel szemben azzal érvel, hogy azért nincs biztonság, mert a tartalmak lementhetők és továbboszthatók, holott ez a világ összes tartalmára igaz, és sosem az alapján soroljuk be a biztonságosságot.
Majd jössz te, és belekevered úgy a "személyes" adatokat (igazából a preferencia alapú profilokról van szó, amiből te mint magánszemély nem vagy visszafejthető), hogy ahhoz a felhasználó szerződéses alapon hozzájárult, hiszen ezek elfogadása nélkül a regisztráció sem jöhet létre.
Onlyfanson van kétfaktoros? Mert ugye EU-n kívüli.
Vagy kétfaktoroson nem azt érted, ami ez a telekód+biztonsági kód kombó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!