Vodafontól kaptam egy olyan SMS üzenetet hogy "kártyád érvényesége 30 nap múlva lejár, ezzel telefonszámod kikerül a forgalomból", ilyenkor mit kell tenni?
Szerintem kevesebb, két-három hónap.
Mikor töltötted fel ezelőtt? Abból ki tudsz indulni.
Attól függ, mit töltesz fel rá.
Nézd meg az interneten, vagy menj be a boltjukba, ott is megmondják.
Ott van a honlapjukon, csak annyit kellett írnom a netes böngésző keresőjébe, hogy voda feltölt. 0,43 másodperc alatt ott volt, hogy
• Online egyenlegfeltöltés – Vodafone
• Egyenlegfeltöltés – Vodafone
• Vodafone - Egyenlegfeltöltés otthonról – YouTube
• Magyar Posta Zrt. - Telefonegyenleg-feltöltés … Vodafone elektronikus mobilegyenleg-feltöltés: bármilyen összegben ...
• Mobil Egyenleg - egyenlegfeltöltés [link] Mobilegyenleg feltöltés: feltöltőkártyás vagy? Egyenleged gyorsan és egyszerűen töltheted, legyen akár T-mobile, Vodafone vagy Telenor kártyád.
stb.
Az első találatnál, a feltöltő összegekre kattintva, kiírta: 1000 Ft összegű feltöltés 𝟑𝟎 𝐧𝐚𝐩𝐨𝐭 ad hozzá a hátralévő felhasználhatósághoz, az efeletti összeggel történő feltöltés 𝟑𝟔𝟓 𝐧𝐚𝐩𝐨𝐭 𝐚𝐝 hozzá a hátralévő felhasználhatósághoz.
Nem kellett másnap késődélelőttig várnom a válaszra.
Nekem csak karikázott az oldal 10-15 percet és nem töltötte be, úgyhogy nekem várnom kellett késődélelőttig a válaszra.
Amúgy meg nyilván annyira nem sürgős, van még 20-on valahány nap hátra, úgyhogy ráértem várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!