Hogy működik ez a postai utánvétel ha én adom fel azt a bizonyos tárgyat?
Figyelt kérdés
ki fizeti a postaköltséget? hogy és milyen módon kell becsomagolni?ha én fizetem a postakölséget akkor az kb mennyi?2008. dec. 13. 05:58
1/11 anonim válasza:
Becsomagolod a tárgyat, hogy ne sérülhessen, és beviszed a postára. Ha kisebb mint 2 kg, akkor levélként is mehet, úgy olcsóbb. Ki kell tölteni egy küldemény kisérőlapot, amiben feltünteted az áru értékét. Előre ki kell fizetni a szállítás díját, plusz az utánvét, amit majd az áru ellenértékével együtt a címzett átvételkor kifizet, és a postás visszahozza neked pár nap múlva.
A szállítás plusz utánvét egy kisebb csomagnál kb. 1800 Ft, ezt visszakapod az áru értékével együtt, miután a címzett átvette.
Akkor van gond, ha a címzett nem veszi át (én már jártam így), mert akkor a postás visszahozza, és kifizetteti a visszautat is, addig nem kapod vissza a csomagot.
2/11 anonim válasza:
Ez profi magyarázat 1000 kösz :D De azt kérdezném mi van akkor ha jön a postás és nincs otthon senki??
4/11 anonim válasza:
És be kell menni érte a postára?
5/11 anonim válasza:
igen, ha értesítőt kapsz, be kell menni vele a póstára és ott adják át neked a csomagot
6/11 anonim válasza:
és ha mondjuk én veszek valamit utánvétellel akkor amikor a postás jön akkor kell kifizetnem és megkapom?
7/11 anonim válasza:
Kifizeted, megkapod és az eladónak küldik a pénzt.
8/11 Nickname1215 válasza:
Kösz skacok a választ! Sokat segítettetek c:
9/11 himre20 válasza:
És mi van akkor ha nem azt kapom amit kellene (pl.: jófogásról veszek egy ps 3 gépet és egy fél tégla van benne :D)?
10/11 anonim válasza:
Mielőtt kifizeted megnézed ,hogy mit veszel át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!