Milyen az igazi?
Én keresem ezt a kis husos,pocakos,nálam alacsonyabb,báránylelkű,de intelligens nőt.
Szerintem az egészséges az,ha mindkét fél értékeli amit kap,és a legjobbat nyújtja abból amit tud.
Jó az is,ha nem kell az alapokkal szórakozni,mert már felnőttek annyira mindketten.
Szerintem a moralitás,hűség nagyon fontos.
Nem tudnám elképzelni magam annak az embernek a helyében,aki a kopasz fejével papucsban leugatja a feleségét,miután kiszálltak a suzukiból és bementek.
Nem tetszik az ötlet,hogy valaki nem szépen beszél a barátnőjéről,vagy barátjáról.
Már csak azért mert a párja,ha meg nem szeretik egymást,nem illenek össze,nem tudnak megegyezni abban hogy hogy folytassák/oldják meg a gondokat akkor minek vannak együtt?
Illetve szerintem ezek a kibeszélő típusok sem túl egészségesek.
Jajj az én xy mindig így meg úgy...
A szerénység se egy kellemetlen dolog a sok elvárás mellett.
Egészségesnek találom azt a kapcsolatot, amikor a lényeges dolgokban összhang van két ember között. Az apróbb nézetkülönbségeket elnézik egymásnak, sosem akarják minden téren rábeszélni a másikat arra, hogy az ő nézetét fogadja el, tehát csak a másik alkalmazkodjon. Nagyon fontos az őszinteség, igazmondás, hűség. Tudni kell átvészelni az esetleges vitákat, hiszen úgysincs kapcsolat ezek nélkül.
Azért vagyok bő 56 éve házas, mert ezek nagyjából megvannak köztünk a kezdetek óta. Azért választottuk egymást, mert a fentiekkel nagyjából megegyezőnek találtuk a másikat.
Kettes is jól leírta,amit én.
Őszinteség nélkül még egészségtelen kapcsolat sem jöhet létre.
Már az elején bukta.
Egészségeshez még inkább létfontosságú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!