Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyar Honvédség - volt és...

Magyar Honvédség - volt és jelenlegi katonákat, tartalékos katonákat, Önkéntes Katonai Szolgálaton részt vett katonákat vannak itt?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok jelentkezését várom, akik tudnának mesélni a katonai edzésekről, napi erőnléti feladatokról.

Továbbá olyan általános részletek érdekelnének, mint a hivatalos katonák napi munkaideje, mennyi szabadidővel rendelkeznek.

Köszönök minden apró segítséget!

2021. nov. 15. 11:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rendben van, kisgyerek. Menj szépen vissza PubG-zni meg Codozni, ahogy sejtem, ahhoz nagyon értesz. Gondolom, te vagy az alegység hülyéje, akit állandóan ledobálnak a határra, csak ne otthon rontsd a levegőt a hülyeségeiddel. Már ha eljutottál addig, hogy felvegyenek.
2021. nov. 16. 22:51
 12/15 anonim ***** válasza:

11# mondom én hogy hazudsz.

Amúgy szedd össze amit írsz mert elsősnek kisgyereknek hívsz és menyek vissza játszani aztán meg elfogadod hogy én az vagyok (amit egy k.rva szóval nem mondtam). És igazam lett abban is hogy idegbeteg vagy. Nem vagy te katona szerintem munkád is max a BOSCH-ba van a gyártósoron 120.000-ért és most itt osztod az észt. De mondom én nem vitázom veled mert

1 ilyenekkel nem érdemes

2 nem erről szólt a kérdés

2021. nov. 16. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Igazad van :)
2021. nov. 17. 00:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Na jó, akkor majd mondom én, amíg a srácok f.szt méregetnek! 😁 Ha nem munka miatt kérdezed, akkor nem tudom, hogy mire vagy kíváncsi, mert más a munkaidő irodai állományban, harcoló alakulatnál, harctámogató alakulatnál, sőt, más a munkaidő ÖKSZ - ben, ÖTT-ben, SÖTT-ben, más szerződéses állományban! Az edzések is nagyon különböznek! Tehát ha nincs konkrét kérdésed valamiről, így általánosságban nem is lehet megválaszolni a kérdésedet! Van, ahol herevakarászás van katonai tesi címszóval, de van, ahol meg 3-4 órás kőkemény edzések vannak!
2021. nov. 17. 09:04
 15/15 anonim válasza:

A munka idő mikor nem vagy se határon se kreválon/hadgyakorlaton:

Hétfőtől-csütörtökig 7:30tól 16:00ig

Pénteken 7:30-13:30ig ez minden laktanyában így van kivéve a toborzókban ott még ennyit sem dolgoznak. Sportolni alakulat függően tudsz ha olyan a helyzet akkor napi 4-5órát is pl aknavető szakasz,tötám (mert ők semmit nem csinálnak)Én voltam vetős pontosan tudom.

2021. nov. 18. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!