Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok beceneveket amin...

Mondanátok beceneveket amin szólíthatnak is az emberek?

Figyelt kérdés
A nevem Annamária (Panninak szólít mindenki, ahhoz szoktam hozzá) de egy olyan nevet szeretnék ami különleges, senkinek nincs ilyen, és a haverok, barátaim így hívhatnának :D ok egyik haveromnak neve pocok, másiknak szutyok, valami ilyesmikre gondoltam, csak olyat amik lányra illenek :D a hülye válaszokat mellőzzétek, akik viszont normálisan válaszknak azokna köszönöm! :D 14/L
2010. szept. 4. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A haverok nem ragasztottak rád semmilyen becenvet? Nekem annyi van, amit ők találtak ki. :D

Pl. valamilyen tulajdonságod is lehet. :)

Egyébként nálunk a suliban a lányok úgy hívják egymást, hogy k.rva, r.banc, cicc, szerelmem stb. O.o

2010. szept. 4. 15:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Retek? :D XD
2010. szept. 4. 15:29
 3/15 A kérdező kommentje:
hát az egyik hogy punk kislány (ami nem teljesen igazO.o:S) meg a másik hogy hugi, ennyi... nem ragasztottak semmit rám... meg azt sem értem, hogy miért mondják azt hogy 'a ku.rvám', stb...
2010. szept. 4. 15:30
 4/15 A kérdező kommentje:
a Retek tetszik:D
2010. szept. 4. 15:37
 5/15 A kérdező kommentje:
hát mik jellemeznek? makacs vagyok, kitartó, szeretek hülyülni, beszólogatni, összejövetelkkor piálni, még milyin infora vagytok kíváncsiak amikről lehetne 'keresztelni' vmi becenevet? :P xDD
2010. szept. 4. 15:47
 6/15 A kérdező kommentje:
de az a Baby néni is tetszik xD most még senkinek sincs ilyen neve xD :P
2010. szept. 4. 15:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Cukorka?
2010. szept. 4. 15:51
 8/15 A kérdező kommentje:
az nem tetszik...:D
2010. szept. 4. 15:58
 9/15 anonim ***** válasza:
óóó, a mi osztályunkat egy (illetve kettő mert módosult) jellemzi. eredetileg Parajfőzelék volt, de mára Tökfőzelékké alakult. Mindig fenn van a táblán. :D
2010. szept. 6. 20:35
 10/15 anonim ***** válasza:

Engem Mócinak hívnak.x"DD.

Senki nemtudja miazdejónagyon.*

Mondjuk Nyuszi.?

Az osztálytársaim aztszokták hogy a saját nevükből csinálnak valamit.Pl.Viviven.-->WihWoh.*

2010. szept. 6. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!