Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszik egy pasi, de neki van...

Tetszik egy pasi, de neki van párkapcsolata..Néha ugy érzem tetszem, neki néha még azt, hogy utál . Pasik ha nektek tetszik, egy lány titokban akor annak mi a jelei ha közelébe vagytok? Mit csináltok?

Figyelt kérdés
Nem akarom őket elválasztani ..csak kivancsi vagyok hogy vajon tetszem neki.
2021. nov. 12. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Nyugi kérdező, egy igazi férfi nem fogja azt mondani, hogy a nőnek kell kezdeményezni.

Attól, hogy van párkapcsolata, még tetszhetsz neki, de ha nem akar tőled semmit, akkor úgyse fogsz rájönni, hogy valóban tetszel neki, mert remekül tudják leplezni.

Illetve lehet, hogy csak belelátod azokat jeleket, ezt én is szoktam :(

2021. nov. 13. 23:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Na kérdező, egy kicsit átélted, hogy milyen lehet fiúnak lenni a 4-6-8as válaszaidban ;)

Amúgy meg, nekem nagyon úgy tűnik, hogy mégiscsak ott szeretnél te lenni a középpontban.

Ez a nem akarok tőle semmi duma a végére kissé elfogyott.

Jó lenne, ha magadban tisztáznád a dolgokat és nem pedig hazudnál magadnak.

De te döntesz.

S ha úgy döntesz, akkor majd téged fognak megdönteni xD

Érted, csak döntés kérdése a döntés xD

Én csak azt a szegény barátnőt sajnálom :D

2021. nov. 19. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!