Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tanulhatom meg hogy kell...

Hogy tanulhatom meg hogy kell kirakni a rubik kockát (gyorsan)?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal akinek azt mondtam 15 másodperc alatt ki tudom rakni, holnap(szerencsére csak délután) randim lesz, megígértem hogy megmutatom. Segítsetek!!

2021. nov. 11. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
A 8-as válaszom melyik része nem hasznos amúgy? Nekem 2 év volt eljutni (lustaság miatt) 15 másodpercig. A pár hónap igencsak pozitív becslés. Amúgy meg 15 másodperc alatt tényleg úgy a legkönnyebb megoldani, ha van egy fix keverésed, amihez tudod fejből a megoldást. Így még 7-8 másodperc alatt is ki lehet rakni egy könnyebb keverést különösebb tehetség nélkül.
2021. nov. 13. 09:54
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

11. Miért vagy fel háborodva?

A legelső hozzászólás miért nem hasznos?

Azt mondta nem ért hozzá. Lett mondva egy megoldás.

Poént is lehet ebből az egészből csinálni.

Ugyan úgy le van pontozva az 1.is.

Akkor mit vagy úgy oda

2021. nov. 13. 11:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok felháborodva :) Csak megkérdeztem. Az első válaszban valóban nem sok hasznos van.

Ha "nem keveri össze nagyon", ugyanúgy nem fogja tudni kirakni, mivel visszafele meg kell jegyezni, ami nem olyan könnyű. Ezért írtam, hogy inkább jegyezzen meg egy rövidebb keverést, meg a fordítottját. Laikus szemlélődő számára meggyőző lehet egy ilyen. Aki ért hozzá, egyből látná, hogy nem egy rendes kirakást látott.

2021. nov. 14. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!