Milyen füldugó szűri a babasírást?
#11 te idiótázol egy vadidegent, de az én stílusommal van a gond. Nézz tükörbe.
És azzal mit érek el, ha szólok a tesómnak? Megnyomja a gyereken a lehalkítás gombot vagy mi?😂Nyilván tudja, hogy zavar, csak nem érdekli.
Miért és ha érdekli mit tud csinálni?😂
Egy kisgyerek sír. Fogd fel.
Ha nem tetszik akkor meg dugd be a füled tényleg most már, aztán ne sírjon a szád 12ezer forinton!
Figyeljetek, mindenkinek meg lehet erről a témáról a saját véleménye. Régen azért laktak sokan többgenerációs házban, mert szegénység volt és még nem létezett óvszer/fogamzásgátló sem. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki örült a babasírásnak, csak nem volt más lehetőség. Ma már teljesen más világot élünk, felesleges párhuzamot vonni. Gondolom ti is olyanok vagytok, akik a szülőkhöz szültek, ezért kardoskodtok ennyire.
De őszintén pont nem érdekel kinek mi erről a véleménye, lakjatok együtt más gyerekével pár hétig és utána gyertek vissza okoskodni. A kérdés pedig csupán egy fülhallgatóra irányult, ha arra nem tudtok válaszolni, akkor ne off-topicoljatok.
Anno az alattunk lévő fiatal pár gyereke 0-24ben sírt...
Mégsem az idegesített mindenkit hogy sír, hanem inkább sajnáltuk.
De az egyik ismerősömnél sem ez a helyzet... Egy háztartásban voltak testvérek, inkább megkérdezte mit segíthet, minthogy ki legyen ennyire akadva hogy úristen sír szegény gyerek.
Talán segíteni kéne szegény nővérednek... Nem megalázni névtelenül, hogy szégyellje magát mit gondolt hogy oda szül.... 😡
De te is egy ilyen befásult ember lehetsz, akit semmi nem érdekel a saját nyomorán kívül.
Honnan vetted, hogy nem szoktam segíteni? Szoktam segíteni, de szerinted egyetem, munka és a magánéletem (merthogy képzeld el nekem is van olyan, nem minden csak a testvérem élete körül forog) mennyi időm van rá? Nyilván nem jártál egyetemre, ez a stílusodból is látszik.
Amúgy azt is bírom, aki olyan, mint te, hogy a rokonságát ilyen ingyenes babysitter szolgálatnak használná. Nem kötelesek körbeugrálni, nekik is megvan a maguk élete. A segítségnek örülni kell, nem pofátlan módon elvárni.
😂😂😂
Ha dolgozol akkor miért vagy fennakadva 12ezren?
Anyád tart el ezek szerint... Akkor a fizetésed nagy része is a zsebedben marad..
De mindegy.
Hulyekkel nem lehet veszekedni.
Hagylak. Szenvedj.
Már a másik hozzászóló is le lépett, látta reménytelen vagy😂
Na, most hogy ezeket itt mind ilyen szépen leírtad kérdező, szépen állj oda a testvéred elé, aztán amiket ide írtál pontról pontra olvasd már fel neki.
Az hogy nyomor volt-e régen vagy más miatt maradtak ott a gyerekek a szülőknél úgysem derül ki. Bár én úgy tudom régebben könnyebb volt házat építeni vagy venni, mint a mai világban a szürreális egetverő árak miatt.. na mindegy.
Szüleidet sem zavarja gondolom a baba sem a testvéred.
Majd az a kisbaba is fel fog nőni, nem lesz mindig sírás, de most szegény így tud “beszélni”.
Szerintem kicsit rakj rendet a fejedben, mert nem minden körülötted forog és a te igényeid szerint. Tudni kell alkalmazkodni, s mint írtam: Menj oda a testvéredhez, beszéld meg vele NORMÁLISAN, mert gáz, hogy itt várod a megváltást. Lássuk be, ha nem panaszkodni jöttél volna, akkor csak annyit kérdezel, hogy pl.: Tud valaki jó fajta füldugót, ami minden hangot,zajt kiszűr?
12-es voltam
Utolsó mondattal egyet értek... Úgyan ezen járt az agyam.
Ha nem akarna ekkora dolgot ebből elég lett volna csak annyit írnia... Senki nem kérdezte volna minek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!