Miért èrzem ugy hogy senkit sem èrdeklek?kezd elmeni az èletkedvem,nagyon magam alatt vagyok nem tudok motivàciót találni?helyesiràsèrt bocs előre is...
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 20:14
1/5 anonim válasza:
Ha ez segít tudd, hogy nem vagy egyedül.
Az élet nem habostorta.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez nem sokat segitet...kicsivel jobb érzés igen hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetbe de nem találok belőle kiutat...segitség kell...rosszak a napjaim...
2021. nov. 12. 10:58
3/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mi történt ami miatt ennyire magad alatt vagy?
4/5 A kérdező kommentje:
16 vagyok,nagyon rosszul telnek a napjaim...legsziveseben nem menék iskolába ki merit minden...minden napom rossz,nincs semmi változás,magam körül az emberek toxikusok,nincs semmi igazság...nagyon streszelődök,nagyon könnyen magamra veszek mindent hamar összetörnek...mit csináljak valaki ajánl filmet vagy sorozatot ami tanulságos vagy izgalmas vagy miket csináljak hétköznap...
2021. nov. 12. 16:08
5/5 anonim válasza:
Akkor még fogalmad sincs róla, mi az a nehéz időszak. Majd ha belépsz a nagybetűs életbe sokkal nagyobb gondjaid lesznek ennél. Igazából gondolkozni se lesz rajta időd annyit fogsz dolgozni.
Találj valami hobbit ami leköt. Kezdj el valami sportot, barkácsolni, nyelvet tanulni vagy csak szimplán játszani valamit a gépen.
Minden elfoglaltság által repülni fog az idő és új embereket, barátokat ismersz meg.
A lényeg, hogy ne rágódj a problémáidon, mert akkor csak rosszabb lesz.
Sorozatból én most a The Rookie-t nézem, eléggé leköt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!