Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Anyám kirakott. Mitévő legyek?

Anyám kirakott. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Még tanulok az utolsó évemet taposom az iskolában. Édesanyámmal minden apróságon összeveszünk. 18 év alatt tobbszor is kirakott mar, de mivel kiskoru voltam igy mindig visszamehettem. Habar gyakrabban voltam a mamaeknal.amiota betoltottem a 18at most zajlott le az elso komolyabb veszekedesunk, ami abbol adodott hogy nem tisztelte a maganyszferamat hiaba kertem meg ra tobbszor is. Lenyegeben kozolte velem hogy en takarodjak ki a lakasbol holnap reggel.

Mitevo legyek? Lehetetlen megbekiteni. Milyen lehetosegeim vannak, amikkel rovid tavra tetot tudok szerezni a fejem fole, amig nem talalok gyorsan egy munkat? Mamaekhoz nem tudok menni, mivel nincs helyem.

2021. nov. 8. 22:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%
Most hol vagy kérdező? Mivel jön a tél a hideg, legyen eszed. Tedd félre a haragot, és nyiss anyukád felé, kérj tőle bocsánatot. Akkor is, ha neked van igazad. Tedd félre most a bűszkeségedet, a saját érdekedben. Rossz lesz hidegben hajléktalannak lenni. Gondolkozz! Erőszakkal csaknem rakja ki a hidegben a saját gyerekét.
2021. nov. 9. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!