Milyen kristályt vegyek az egyik barátnőmnek?
Attól függ. Ha a kristályokat a hatásuk miatt szereti, hisz bennük, akkor a fontos tudnivalókkal (pl. Csillagjegy) felvértezve vagy szereznék egy könyvet a témáról, vagy kifejezetten ezzel foglalkozó üzletbe mennék el, biztos tudnak segíteni.
Ha csak (mint én) azért szereti az ásványokat, mert szépek, akkor megnéznék rengeteget, formára, szìnre hogy melyikről jut eszembe ő.
A legjobb barátnőmnek így vettem egy kristály koponyát, halvány lila gőzöm sincs milyen fajta anyagból, de én is kaptam tőle, a világvégèn vásárolt rózsakvarc keresztet, csak mert meglátta, ès eszébe jutott, hogy milyen szomorù voltam, amikor eltört az ónix keresztem.
Szerintem az aragonit eléggé látványos és nem egy drága kristály. Valójában ugyanaz az anyaga, mint a mészkőnek, de vannak vörösesbarna színű, oszlopos, sugaras megjelenési formái.
Szintén nagyon látványos a labradorit, mert ilyen szivárványszínű, fémes, irizáló kinézete van. Érdemes olyat venni, aminek csak egy oldala van megcsiszolva, de medálnak csiszolva is lehet találni szépet.
Az akvamarin is nagyon szép tud lenni, viszont drága és nehezen találni látványosabb darabot.
Mondanám a kvarcokat, abból van mindenféle színű, rózsaszín, narancssárga, szürke, de ilyen biztosan van a barátnődnek, mert ezzel kezdődik mindenkinek az élete, aki szereti az ásványokat, hiszen olcsók és szépek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!