Vissza kellene hívnom ha ismeretlen számról keresnek?
Figyelt kérdés
Amennyiben valaki keres egy ismeretlen számról (tehát a számot kijelzi a telefon, csak nem tudom kié), de nem hagy hangüzenetet, vissza kellene hívnom? Vagy várjam amíg újra keres, hiszen ha fontos volt akkor nyilván fog ismét? Mi erre a norma manapság?#telefon #visszahivas
2021. nov. 2. 12:26
1/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy van valami megszokott, elvárt reakció. Én magam soha nem hívom vissza. Más dolog, ha valaki abból él, hogy telefonon keresik. Üzletembereket gyakran hívnak ismeretlen számról.
2/5 anonim válasza:
Én nem szoktam felvenni. Aki valamit akar, úgyis jelentkezik.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
#2-es: Ha látom, hogy hívnak akkor fel szoktam venni akár ismeretlen számot is, a kérdés itt arra irányul, hogy ha épp nem láttam, h csörgött stb és csak mint nem fogadott hívás jelenik meg a szám.
2021. nov. 2. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!