Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről? A...

Mi a véleményetek erről? A boltban egy ezressel többet raktak el tőlünk. Lent több.

Figyelt kérdés

X nevű boltban jártunk ma, ahol mindössze 950 ft-ot akartunk fizetni x dologért.

A pénztáros "hölgynek" 2050 ft-ot adtunk oda, hogy így 1100 ft-ot kapjunk vissza. De mi csak 100 ft-ot kaptunk.

Amikor gyorsan elrakta a pénzt, és láttam, hogy nem adja vissza az ezrest, rákérdeztem, hogy "nem 2ezret adtam?" A pénztáros egyből rávágta, hogy nem.

Mondom de, emlékszem, hogy 2ezret adtam. Ő meg, hogy ő biztos benne, ő emlékszik, hogy egy ezrest adtam (+50 ft)...

Hiába bizonygattuk, hogy tuti 2ezret adtam, láttuk is stb, ő váltig állította, hogy neki van igaza.

Mikor látta, hogy nem tágítunk, elintézte annyival, hogy elkérte a telefonszámomat és a nevemet, hogy majd este, amikor nézik a kasszát és valóban 1000 ft-al több lenne, akkor fel tudjon hívni.

Persze úgyse fog, elrakja majd zsebre az ezrest. De én nem akartam reklamálni, mert azért nem nagy összeg. Biztonsági kamera meg persze nem volt.

Mi erről a véleményetek?

2010. szept. 3. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Neki semmi haszna nem lenne belőle mivel ami kasszában van azt nem teheti zsebre akkor sem ha több lesz. Tehát vagy te tévedtél és nem 2ezrest adtál, vagy ő tévedett, de nem hiszem hogy szándékos mert tényleg nem vihet el a kasszából pénzt.
2010. szept. 3. 16:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mennyi pénz volt nálam. És nem csak én láttam, hogy mennyit fizetek.
2010. szept. 3. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

simán kiveheti a kasszából a pénzt, az nem fog feltűnni senkinek, ha annyi pénzt ad le amennyi a blokkok alapján bejött. én biztos megfenyegettem volna hogy szólok a főnökének vagy akármi, de nem mentem volna el a pénzem nélkül...

mindenesetre ne menj oda többet.

4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ilyennel még nem találkoztam.. nem is szoktam figyelni, hogy mennyit adnak vissza. De ennél szerintem mindenkinek feltűnne, hogy 2050-ből vissza adnak egy 100-ast.. de hogy gondolhatta, hogy ti 1 perc alatt már nem emlékeztek arra, hogy 2000-est adtatok??

amúgy 1000 ft is pénz, ha belegondolok, hogy néha egy héten 300 ft-ot kell beosztanom..

5/9 anonim ***** válasza:

Azt, hogyha valóban tényleg annyit adtál neki, akkor anyum tuti nem hagyta volna magát. Kiverte volna a balhét! Méghozzá joggal! (Skorpió a horoszkópja:D:D...)

1000 ft nálunk már nagy összeg:)

Elég genya lehetett az a pénztáros. De legközelebb márcsak azért sem kéne hagynod magad...Én az igazságtalanságot nem tűröm akármennyi pénzösszegről is van szó!

2010. szept. 3. 16:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát igen, azért nálunk is 1000 ft-ot egy napra csak bekéne osztani...

Az a baj, hogy sokan voltak a boltban, ezért nem akartunk balhét. Vártak is a sorban, mert csak ez az 1 kassza volt...

De a csaj még röhögött is rajtunk. Minket nézett hülyének... Inkább elmentünk.

2010. szept. 3. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyik haveromat lehuzták a boltban, elég félős gyerek és nem voltunk többen, hogy szoljunk valamit. 500ft-vel kevesebbett adott vissza a pénztáros, aki azt mondta, hogy ennyit irt ki a gép...
2010. szept. 3. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam pénztárosként. Ilyen esetben azt lehet tenni, hogy kérsz egy kasszarovancsot. Ez azt jelenti, hogy a pénztáros hívja a főnökét,és együtt leszámolják a kasszát, ilyenkor mindig kiderül kinek van igaza. Az hogy sokan vannak, ebben az esetben ne érdekeljen, lehet hogy pont ezért inkább visszaadja a pénzt, minthogy a többiek kiverjék a balhét mert áll a sor. Mindenkinek javaslom ebben az esetben éljen a rovancs lehetőségével, az esetek 95%-ban azonnal visszakapja a hiányzó pénzt. ( Nekem sosem volt rovancsom.)
2010. szept. 4. 05:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát gondoltam is rá, de már nekem lett volna ciki... De hát mostmár teljesen mindegy.

(Természetesen nem hívott fel, de ez várható volt.)

2010. szept. 4. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!