Tudom hogy már van ilyen kérdés, de úgy gondolom hogy elég régi és kíváncsi lennék az új tapasztalatokra ( ha van esetleg ilyen)?!
Instagrammon bekövettem a márka kavalkádot amiről már régebben is voltak olyan posztok, hogy nem küldi a terméket hiába utalja el nekik bárki is az összeget.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy mostanában volt-e valaki aki így járt. (2021)??
Csak azért teszem fel ezt a kérdést, mert elég sokan írták azt hogy megbízhatatlan nem küldik stb. stb. Bár az oldal még mindig üzemel így kétlem hogy valaki bejelentette volna a fogyasztóvédelemnél?!
Az hogy nincs kint semmi, nem azt jelenti hogy több embert átvert és nem indul utána semmilyen nyomozás.
Gondolom az emberek tudják a nevét és a bank Számlaszámát.
Innentől már leinformálható, hogy melyik banknál van, onnan pedig ki kérhető rendőrségnek vagy a fogyasztóvédelemnek adatok.
Szóval bőven utána lehet járni, hogy ki az aki ennyi embert átvert.
"Szóval bőven utána lehet járni, hogy ki az aki ennyi embert átvert."
Te csak azt hiszed.
Most bukott le egy magyar csaló, aki Dominikáról irányította a Magyarországon történt csalásait. 7 évig vert át folyamatosan embereket a kár amit okozott milliárdos nagyságrendű, több száz vagy ezer magyar kárvallott. Ahogy mondtam 7 évig csinálta ezeket, és 4 évig nem is nyomozott utána a rendőrség. 4 év után kezdték el összekötni az átveréseket hogy valószínű mind egy emberhez tartozik, ezek után 3 év volt még mire elkapták. Így tudott működni 7 évig.
Tudod hogy van a mondás "isten barmai lassan őrölnek" vagy valami hasonló...
"Gondolom az emberek tudják a nevét és a bank Számlaszámát."
Nagy sztori, leszólít az utcán egy csövest egy kannásborért, vagy pár ezer forintért egy szegregátumlakót, és annak a nevére nyittat egy bankszámlát, amin keresztül ő űzérkedik a bizniszében.
Hát nemtom, én egyszer majdnem beleestem egy ilyenbe, de az utolsó nap mikor feljelentést tettem volna végre postázta amit rendeltem.
Ezzel az oldallal kapcsolatban meg elég megoszlóak a vélemények ezért is voltam kíváncsi rá, hogy ki mit gondol róla.
Hamisítványokat árulnak és ezt nem is rejtik véka alá.
Talán adót se fizetnek. Ilyentől mit vár az ember?
Az, hogy fizet e adót vagy nem, ez érdekel a legkevésbé, ha ténylegesen elküldené a rendelést, vagy lenne utánvétel. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
A megoszló vélemények miatt írtam, hogy talán most is van (2021) olyan aki rendelt ( Pro és kontra) vélemények érdekelnek ezzel az oldallal kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!