Birsalma cefrét milyen más alma fajtával lehet vegyíteni?
Figyelt kérdés
Birsalma jellegű pálinkát szeretnék főzetni 50-50% arányban. A kérdés az lenne azokhoz az emberekhez akik már csináltak hasonló módon, hogy milyen almafajtával kellene csinálni a cefrét hogy ne nyomja el a birs jellegzetes ízét?2021. okt. 26. 22:29
1/1 anonim válasza:
sajnos mindegyik fajtából lehet érezni az alma ízét. Csináltam már birs-alma vagy som-alma pálinkát. Csináltam már tiszta birs és tiszta som pálinkát is, ég és föld a kettő. Tiszta birspálinkám olyan finom hogy azt kortyolgatni lehet és minden korty maga a mennyország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!