Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van olyan online oldal, ahol...

Van olyan online oldal, ahol elküldöm a fotókat és fényképeket lehet kérni belőlük, és postán utánvétellel kihozzák?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 09:14
 1/2 anonim válasza:

kedves kérdező.

Van egy bolt akivel én nagyon meg vagyok elégedve. Ők a 220volt.hu .

Nekik van ilyen szolgáltatásuk és egy méregdrága gépük amik digitális anyagból nyomtatnak. Abban nem vagyok biztos, hogy távolságiban is megoldható a dolog, tehát hogy beküldöd nekik megcsinálják, utalsz nekik és visszaküldik, de én nem látom ennek technikai akadályát, szóval nem hiszem hogy nem tudnák ezt neked megoldani. Kérdezd meg őket nyugodtan. És ha minden igaz a Boráros téri üzletükben van ez a szolgáltatás.

remélem tudtam segíteni.

2010. szept. 11. 08:28
 2/2 anonim válasza:
Szia..Én a rossmann.hu-n szoktam feltölteni ,és a boltba kell érte menni amelyiket kiválasztod. ott kell fizetni csak. Van programjuk amivel feltöltheted,és akciók is mindig vannak 50db vagy 100 db osnál .Nézd meg. Én mindig így csinálom. Csak jól nézd meg melyik akcióra mész rá.Amikor az 50 vagy 100 db elérted akkor vált csak a kedvezményes díjra,ne ijedj meg.Remélem segitettem.Szép napot.Szia
2010. szept. 11. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!