Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen a Berzsenyi Dániel...

Milyen a Berzsenyi Dániel Kollégium? (Szombathely)

Figyelt kérdés

Valaki mesélne róla?

Milyen a közösség, a nevelők és kb mennyi egy havi díj?

Koszonoom<33

2021. okt. 26. 14:57
 1/4 anonim válasza:

Egy normális nevelő van, az is miénk :D Ha nem vagy művészetis akkor sz*ptad. Néha nincs meleg víz, de néha víz se. Erzsi elmegy, tehát sirhatunk, a másik takarító meg g*nya.

Vigyázz a parfümjeidre, mert aki először jön annak mindig ellopják, kivéve, ha nagy kupi van a szobába (308-ba kereshetsz minket). Ja meg a hűtőből is lopják a virslit, szóval vigyázz rá, meg k*rva büdös van a konyhába. Aztán a nap kezdetét egy hatalmas Jóooo reggeeelt-tel kezdjük (azt hiszem ez a Bende tanárúr, de nem vagyok benne biztos), miközben a tűzoltók őrült módon szirénáznak.

A mostani dök elnök nem túl jó fej ( Szia Lóránt), de azért nem mindig megyünk a gyűlésre nézni az arcát.

Elvileg pontozni is szoktak, én ebből semmit nem veszek észre.

Tanuló szoba van, az nem tudom milyen, oda sem járok :D

Jó hír, hogy vissza került a földszintre az kávéautómata (amúgy forró csokit is ad), nélküle depressziósok voltunk.

A portás néha pedó, néha nem attól függ melyik van, ne lepődj meg, ha elkéri a facebook elérhetőségeid.

De még mindig jobb, mint a Brenner, ahonnan drogosak zuhannak ki, két imádság között.

Ha szerencsésen kapsz szobát a Német Pálból tudod lopni a wifit, és megtanulsz mélyen aludni, még akkor is ha az egyisek részegen az ablakod alatt ordibálnak.

További információért keresd fel a következő insta oldalakat :

@szimii.232

@anusizmusmegalkotoja

2021. okt. 31. 12:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszikee<33
2021. nov. 1. 09:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsii, de most jut eszembe hogy azt szerettem volna még megkérdezni hogy meddig lehet kimenni vagy csak kikérővel lehet?
2021. nov. 2. 17:46
 4/4 anonim válasza:

20:00-ig. De a nevelődtöl indokolt esetben lehet későbbre húzni.

Egyébként, az előbbi csak poén :D Nyilván eltúlzott, úgyhogy remélem nem ijesztettelek meg :D

2021. nov. 2. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!