Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez a videó címe és leírása...

Ez a videó címe és leírása csak nekem magyar, vagy másnak is?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=UGa8eReR_ns&t=116s

3 böngészőbe is megnyitottam, próbáltam fordítást kikapcsolni, de valamiért magyarnak mutatja a leírást, meg a címet, miközben a szerző és a szerzemény határozottan nem magyar! A tartalom nem számít! De hogy lehet magyar leírás, külföldi szerzeményre?

2021. okt. 26. 04:18
 1/7 anonim ***** válasza:
[link] ez is ilyen. Hogy hogyan azt nem tudom, engem is érdekel :D
2021. okt. 26. 04:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Azta! Most már idegesít is.
2021. okt. 26. 05:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Most nézem egy régebben mentett videóm címe is magyarrá vált! Ebből még nagy kavarodás lesz! Szerintem a youtube csinál valami nem megfelelőt.

Az interneten angolul vagyok jelen nagyon sok szót nem tudok magyarul, ezután hogy fogom megtalálni a dolgokat, ha magyarul kell keressem! Ez azért gond mert van aminek több mint 50 szinonímája van és döntsd el mit használ a youtube fordító!

Vedd alapul a "csúnya" szót angolul ugly, ez magyarul: ocsmány, otromba, csúf, rút, ronda, rusnya, éktelen, ízlésromboló, giccses, gusztustalan, csúfos, ormótlan, randa, borzalmas, szörnyű, ízléstelen, visszataszító, förtelmes, undorító, kiábránditó, pocsék, és ez angolul ugly, ugly, ugly!

Jó lenne ha ki lehetne kapcsolni!

2021. okt. 26. 05:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold ki a feliratokat.
2021. okt. 26. 06:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja, és a youtube generálja, be van építve hangfelismerő rendszer.

Egyes tévéműsoeokat is hasonló technikával feliratoznak hallásérülteknek.

2021. okt. 26. 06:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
YouTube beállításoknál nézz körül, van egy beállítás, hogy mi legyen a YouTube nyelve, ott tudod megadni, hogy mire fordítsa a címeket és milyen nyelvről ne fordítson.
2021. okt. 26. 08:43
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 köszönöm megkeresem.
2021. okt. 30. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!