Az, természetesen. De minsen ferfi megteszi, csak van aki tagadja.
2021. okt. 23. 20:02
3/24 anonim válasza:
Egy idős férfi ismerősöm (barátom?) nagyon fájlalja a lábait. Nehéz leülnie, de felállni is. Ő mondta, hogy a mosdókagylóba (nem a csapba!) végzi el a kisdolgát. Utána megengedi a csapot és a lengőkarral leöblíti. Nem botránkoztam meg rajta. Lehet, hogy idővel én is ezt praktizálom, ha ilyen helyzetben leszek.
2021. okt. 23. 20:14
4/24 anonim válasza:
és ott mosol fogat? undorító...
2021. okt. 23. 20:22
5/24 anonim válasza:
Amikor már fogat mosol a nagyapád után, akkor már régen le van öblítve a vizelet. Az is könnyen megoldható, hogy ne fröcskölődjön szét, amikor a mosdókagyló falához ér. Hogy ez hogyan történhet, azt a fantáziádra bízom, de megoldható (ha valaki is ezt akarja).
Miért ne lehetne ilyenkor fogat mosni?
Ha elmész egy szállodába, mosol fogat? Ugye, mosol? Tudod, hogy belepisilt-e az előző vendég a kagylóba? Nem tudod... Kitakarította a szobát a szobalány? Igen. Hogyan, mennyire? Isten tudja...
2021. okt. 23. 20:37
6/24 anonim válasza:
Minden ferfi ember 'csapba' (nem csaptelepet jelent) brunyal! Ellenben nem minden kukis egyed FERFI!!! :)))
2021. okt. 23. 20:38
7/24 anonim válasza:
Hagyjuk már, nem csak a nagyfater csinálja, én kb. 10 éves korom óta így csinálom, mert tényleg a nagyfater mondta, de így legalább nem kell a wcbe lövöldözni, meg utána könnyen leöblíti az ember.
2021. okt. 23. 20:41
8/24 anonim válasza:
Hugykőről már hallottatok?
2021. okt. 23. 21:26
9/24 anonim válasza:
"Szerintetek undorító,ha valaki a csapba pisil?"
Válaszként leírtam hogy undorító.
Erre lepontoztatok :DDDDD
Undorító ocsmány dolog. Pfejj!
Ennyi erővel a mosogatóba is csinálhatnád.
2021. okt. 23. 22:04
10/24 anonim válasza:
Lanyok is megirigyeltek ezert kitalaltak egy szerkezetet, hogy ok is brunyalhassanak ugy mint a fiuk :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!