Önkéntes (tartalékos) katonai szolgálatot vállalt már itt valaki?
Továbbtanulás nál ha 1 évre megyek 64 pontot ér, és szeretném tudni többek között hogy ingázók kell e ha jelentkezek vagy megoldható e a laktanyai elhelyezés, mivel a szerződéses katonáknak találtam ilyen opciót, de önkéntesnek semmit.
Továbbá érdekel a szerződéses katonai szolgálat is.
Akire éppen a kettő közül az egyik igaz, legyen szíves írjon ide mert nagyon érdekel és pár hónap múlva aktuális lesz.
Te esetleg tudod hogy mikor lesz megint lehetőség jelentkezni?
Engem is érdekelne.
Nekem a toborzóirodában azt mondták hogy elvileg van lehetőség az elhelyezésre,de az a jellemzőbb hogy mindenki hazamegy estére 16 óra után.
Sok infót ne tárolj el szerintem mert ez az első ÖKSZ rota a másodikban már kicsit más feltételek/szabályok lesznek.
Az Önkéntes Katonai Szolgálatnak minden megyében lesz helyszíne, ahol a jelentkezők száma a 20 főt eléri.
A jelentkezésre a 18 és 65 év közti magyar állampolgárokat várnak, akik büntetlen előéletűek, jelentkezni július 22-től augusztus 31-ig lehet, bármely magyarországi toborzóirodában vagy online. A szolgálat szeptember 15-étől indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!