Gyűjt még valaki radírt? :)
Figyelt kérdés
Egy volt tanárom lánya gyűjtötte annak idején, pár éve belefogtam én is, nagyon cukik vannak, de valahogy nem találni hozzá közösséget. Van egy csomó tematikus csoport, de egyetlen egy gyűjtőt ismertem meg nemrég, mert ő is közösséget keresett a hobbijához...
Annak idején mi annyi mindent gyűjtöttünk, és bár vannak mindenféle gyűjthető cuccok, de valahogy nem olyan szerintem... Annyit csereberéltünk a suliban is.
2021. okt. 21. 22:38
A kérdező szavazást indított:
Gyűjtök radírt
Nem gyűjtök radírt
Radírt nem gyűjtök, de más retró dolgot igen
Retró dolgot nem gyűjtök, de van valamilyen gyűjteményem
9 szavazat
1/2 anonim válasza:
Régebben gyűjtöttem, ami abból állt, hogy szünetben ellopkodtam a padon hagyott példányokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!