Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a "Mobiljegy"...

Hogyan tudom a "Mobiljegy" alkalmazáson vásárolt, de fel nem használt jegyemet érvényteleníteni, és az árát visszakapni?

Figyelt kérdés
Annyi infot találtam róla, hogy csakis az alkalmazáson belül lehet a vásárlástól számított 30. napig ezt megtenni, de sehol nem találom, azon belül mit kéne csináljak.

2021. okt. 20. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Simpleben az érvényesítése (első ajtós felszállás) mellett van ez az opció.
2021. okt. 20. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyszer használatos jegyeknél csak azt tudod visszaváltani, amit még nem használtál fel (nem olvastad le vele a kódot), időalapúaknál (pl bérlet, napijegy) akkor, ha még nem kezdődött el az érvényessége. Ha ez a feltétel fennáll, a jegy sarkában a részletek gombra kell menni, akkor bejönnek a jegy részletes adatai. Ezt az oldalt görgesd le és ott lesz a visszaváltás gomb. Ha erre rányomsz, a jegyed eltűnik és az ára a belső egyenlegeden íródik jóvá. Ezt az egyenleget más jegyekre tudod felhasználni úgy, hogy rámész a vásárolni kívánt jegyre és a fizetési módnál a bankkártyát átváltod egyenlegre. Érdemes hasonló, ugyan olyan árú jegyekre beváltani, mert ha marad pár forint az egyenlegeden, az ott ragad, mert vegyes fizetés nincs (ami logikátlan, hogy miért, de nincs).
2021. okt. 20. 16:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem Simple alkalmazásom van, hanem egy Menetjegyek nevű. 24 órás jegyről van szó, természetesen nem érvényesítettem, de sajnos nem látok a részleteknél más opciót, csak, hogy “Újravásárlás”.
2021. okt. 20. 16:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak addig lehet visszaváltani, amíg el nem kezdődik az érvényessége. Ha már elkezdődött, azaz zöld érvényes jelzés van mellette, akkor már nem lehet, mivel akkor már használhattad utazásra.
2021. okt. 20. 16:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, *Mobiljegy a neve. Világos, hogy meddig lehet visszaváltani, mint mondtam, az enyém nem volt érvényes még, nem ezzel van a baj.
2021. okt. 20. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
A 24 órás jegyet nem te érvényesíted, hanem előre be kell állítani, hogy mikor kezdődjön és addig sárga "még nem érvényes" állapotú és nem használható utazásra. Amíg ebben az állapotban van, addig lehet visszaváltani. Ha a beállított idő elérkezik, zöld érvényes lesz és utazásra használható. Onnantól kezdve - mivel már utazásra használhattad, amit nem lát a rendszer - nem váltható vissza. Ez a papír alapú napijegynél is így van, az is addig váltható vissza pénztárban amíg nem kezdődik el az érvényessége.
2021. okt. 20. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezt a jegyet 2022. december 31.-ig bármikor érvényesíthetem, és onnantól fogva, hogy beolvastam a kódot a buszon, 24 órán át érvényes. Nem kellett semmilyen dátumot beállítanom, mikor vásároltam. Narancssárgán írja, hogy “még nem érvényesített”, tehát mégegyszer - nem ez a gond.
2021. okt. 20. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Melyik város ez? Írja a jegy leírásában, hogy milyen feltételekkel váltható vissza?
2021. okt. 20. 16:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Szeged, és semmi különös információt nem találtam, csak annyit, hogy vásárlástól számított 30. napig visszaválthatóak a jegyek, és csakis az alkalmazáson keresztül (amit ott vásároltunk, persze). A leírásában nem is írnak a visszaváltásról, csak az érvényességéről. :(
2021. okt. 20. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!