Ha egy napot hiányoztam a sulibol és nem tudom igazolni akkor hány igazolatlanom lesz?
Figyelt kérdés
Szóval, tegnap (10.19) hiányoztam és azthittük hogy rendelni fog az orvos, de mégsem és így nem fogom tudni igazolni a tegnapot, tegnap 6 órán volt. És azt szeretném tudni hogy ha most nem tudom igazolni akkor mennyi igazolatlanom lesz? Így hogy tegnap 6 órám volt.2021. okt. 20. 12:02
1/4 Laylah válasza:
Ha nem tudod rávenni az orvost, hogy a tegnapot is igazolja, akkor a szülő is megteheti. Egyébként 6.
2/4 anonim válasza:
Annyi ahány óra meg volt tartva. Meg persze amennyibe fel is írták a hiányzásod. So valszeg 6.
3/4 anonim válasza:
Ha az orvos ajtaja előtt megtudtad, hogy aznap nem rendel, akkor miért nem vetted az irányt a suli felé?
4/4 anonim válasza:
Én egyszer megcsináltam azt, hogy nem mentem suliba 2 napig úgy, hogy semmi bajom sem volt, csak első nap elaludtam. Anya mikor megtudta, megmondta, hogy nem fogja leigazolni, és így is lett. A bizonyítványomba is bekerült az igazolatlan napok száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!