Foxposttal tömeges csomag feladva hogy működik?
Naponta több csomagot is szeretnék feladni de nem tudom hogy megy ez a foxpostnál.
Ilyenkor itthon kinyomtatom a címkéket, ráteszem mindegyik csomagra külön-külön, majd az automatánál EGY nagyobb automata boxba teszem az összes csomagot? Keverve lehetnek a csomagok? (Úgy értem hogy valaki házhoz szállítással kéri, valaki pedig automatába). Ez számít esetleg? Árban nyilván más ezért is kérdezem.. Honnan fogja tudni az automata hogy melyik mennyibe kerül stb.?
A csomagokat vidd el ahhoz az automatához ahonnan fel szeretnéd adni őket és válassz egy olyan fiókméretet, amelybe az összes egyszerre befér és amikor kinyílik a rekesz, tedd be a csomagokat.
Mehetnek keverve, mindegy hogy automatába vagy házhozszállítással küldöd.
A fizetés utólag történik, az automatánál csak azt a fiókméretet fizeted ki, amelyiket kiválasztottad, a többiről számlát fognak küldeni, általában csütörtökönként.
Nekem eddig minden gördülékenyen ment... szerencsére. :D Tök egyszerű az egész. Arra figyelj, hogy a címkéket mindig ragaszd fel a megfelelő csomagokra és akkor tényleg nem lesz gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!