Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen "érdemleges" munkát...

Milyen "érdemleges" munkát lehet végezni egy cirkuszban, illetve milyen végzettség kell hozzá?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és rajongok a cirkuszért. Kicsi korom óta "cirkuszos" szeretnék lenni, mert nagyon tetszik ez a szakma.

De mi lehetnék? Artista/tornász/bohóc kizárva. 4.8-as átlagom van, most vagyok hetedikes. ( Nem szeretnék lóápoló, vagy jegyszedő lenni. ) Nagyon szeretem a nyelveket - angolt, és németet is tanulok.

Ha van valami ötletetek, szívesen olvasnám!

További szép napot kívánok Nektek: egy "cirkuszrajongó".

2010. szept. 2. 15:01
 1/9 A kérdező kommentje:

És kíváncsi lennék arra (is), hogy melyik tantárgy(ak) az(ok), amelyikből feltétlenül kitűnőnek kell lenni ehhez?

( Ha ez számít - lány vagyok. )

2010. szept. 2. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Miben vagy tehetséges?

pl: jársz valami különórára suli után,táncóra,satöbbi

2010. szept. 2. 15:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Igazából a nyelvekben vagyok tehetséges, és szívesen tanulnék még egyet-kettőt! ( Pl.: spanyol, kínai, francia, olasz )

Jártam néptáncra, társastáncra, szertornára, (Viszont az Artistaiskolába már késő lenne beíratkozni. Asszem ott 8-10 éves korig kell.) tudok (kezdő szinten!) furulyázni, fuvolázni és zongorázni...

2010. szept. 2. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Takarító, portás, pénztáros, jegyszedő, karbantartó.
2010. szept. 2. 15:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ahogy az előző kommentemben írtam, NEM szeretnék lóápoló, jegyszedő, stb. lenni. Valami olyan, amihez tanulni is kell, és fel tudom használni a nyelveket.
2010. szept. 2. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nyelveket cirkuszban... nem igazán...max vicceseket mondani a magyar-angol/német nyelvrokonsággal kapcsolatban...xd Én voltam cirkuszban és láttam,hogy egy 12-13 éves körüli lány sok hullahopp karikával táncolt meg tornázott.(ugrált meg ilyenek) xd
2010. szept. 2. 16:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát köszi! Nem ez a legfőbb "vágyam", hogy 13 évesen hullahoppozzak:(

A nyelveket úgy gondoltam, hogy:

- leszervezném a különböző országokban, hogy mikor, mennyi időre, milyen produkcióval, hányan megyünk, stb.

- konferálnám a műsort,

- esetleg (ha kell) tolmács.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy ehhez elég, ha nagyon ráállok az idegennyelvek tanulására ?

2010. szept. 2. 16:25
 8/9 anonim válasza:
100%

Üdv!

Én is 13 vok és én artista szeretnék lenni és leszek is elhatároztam magam 18 évesen vehetnek fel max a suliba a tolmácskodás az jó :D van benne fantázia .

2011. júl. 19. 11:54
 9/9 anonim válasza:
Sőt ha még mindig érdekel a dolog és nem találtál rá megoldást segithetek most már mert 2.os artista vagyok keres rá a tatai talentum iskolára :)
2012. júl. 16. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!