Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyen sokat tesz egy magas sarku?

Ilyen sokat tesz egy magas sarku?

Figyelt kérdés
Anyukám vett egy nagyon, nagyon szép magas sarkút, annyira nem magas, de nem is lapos, pont jó, és állandoan azt probáltam fell a ruháimhoz, (nem sminkelek soha!) És nem beképzeltsegbol, de szépnek láttam magam, aztán mivel anyukámé a cipő, en meg csak felprobáltam, termeszetesen vissza adtam neki, és felhúztam egy fehér puma cipőt, ugyanehez a ruhához, és mintha nem is en lettem volna, már nm voltam olyan "szép" holnap fontos helyre megyek, és nagyon csinos szeretnék lenni, de a magas sarkú nem az enyém, hanem anyámé, es gondolom o is ebbe jonn, mindenképp, más cipőm meg nincs, még fekete sincs, szerintetek mitcsinaljak?
2021. okt. 16. 00:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy Te is veszel magadnak, vagy elmész, amiben tudsz. Bizonyára azért vette magának, mert holnap abban akar menni. Kérj rá pénzt és vegyél.
2021. okt. 18. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Iskolai ünnepségre, vizsgákra stb helyekre felvettél valamit eddig is, nem?
2021. okt. 19. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!