Ilyen sokat tesz egy magas sarku?
Figyelt kérdés
Anyukám vett egy nagyon, nagyon szép magas sarkút, annyira nem magas, de nem is lapos, pont jó, és állandoan azt probáltam fell a ruháimhoz, (nem sminkelek soha!) És nem beképzeltsegbol, de szépnek láttam magam, aztán mivel anyukámé a cipő, en meg csak felprobáltam, termeszetesen vissza adtam neki, és felhúztam egy fehér puma cipőt, ugyanehez a ruhához, és mintha nem is en lettem volna, már nm voltam olyan "szép" holnap fontos helyre megyek, és nagyon csinos szeretnék lenni, de a magas sarkú nem az enyém, hanem anyámé, es gondolom o is ebbe jonn, mindenképp, más cipőm meg nincs, még fekete sincs, szerintetek mitcsinaljak?2021. okt. 16. 00:43
1/2 anonim válasza:
Vagy Te is veszel magadnak, vagy elmész, amiben tudsz. Bizonyára azért vette magának, mert holnap abban akar menni. Kérj rá pénzt és vegyél.
2/2 anonim válasza:
Iskolai ünnepségre, vizsgákra stb helyekre felvettél valamit eddig is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!