Milyen illatokat szerettek a legjobban? Én: uborka, citrom és az 1-es metró szagát :)
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 14:48
1/8 anonim válasza:
Fenyőgyantás forrasztó cin, ózon, füstölt kolbász, pillanatragasztó.
Tudom, nem vagyok normális.
2/8 anonim válasza:
Egyetlen ismerősöm illata nagyon jó, de még a dízel “szagot”, az olvadt cukor, a sült hagyma illatát is szeretem
3/8 KmsRys válasza:
Diq, amiket az első írt, azokat én is mind szeretem! :D
Persze azért a benzin, Technokol Rapid, kézfertőtlenítő gél, földgáz, kávé, eső utáni illat, dezodor, öblítő, mosogatószer (Jar) szintén favoritok nálam! :)
4/8 KmsRys válasza:
Jaj, a sajtos chips és a borsmenta lemaradt! :D
5/8 anonim válasza:
Régi teherautók szagát. Nyilván nem parfümként fújnám magamra. De szeretem az illatukat, annak ellenére hogy szinte mindenki büdösnek tartja.
7/8 anonim válasza:
Benzin, földgáz, eső, liliom, fenyő, kürtöskalács, baba szappan és az új könyvek illatát is nagyon szeretem... :)
8/8 anonim válasza:
Új bútoroknak, új műszaki cikkeknek, még akár új autóknak is van egy jellegzetes szaga, ami nem kifejezetten illat, mégis nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!