Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kiesett cigiparázstól mennyi...

Kiesett cigiparázstól mennyi idő alatt gyullad ki a környezete?

Figyelt kérdés
Kiesett a cigim parazsa az erkélyen, de nem találom. kerestem sokáig, most a szobából figyelem hogy nem gyullad-e ki valami. Mennyi ideig figyeljem szerintetek? Mennyi idő múlva lehet megnyugodni, hogy ebből már tuti nem lesz baj? Bár elég pánikolós vagyok ilyen téren, tehát lehet hogy a hamusba esett, csak úgy megilyedtem, hogy azt meg sem néztem alaposan.
2010. szept. 2. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:

"Mennyi ideig figyeljem szerintetek? Mennyi idő múlva lehet megnyugodni, hogy ebből már tuti nem lesz baj?"

Eltelt közel 40 perc, Ha nem kellett hívni a tűzoltókat, akkor most már megnyugodhatsz...

2010. szept. 2. 10:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Na igen. Csak azért kérdeztem, mert nem tudom hogy egy parázs mennyi idő alatt melegít fel annyira valamit, hogy az kigyulladjon tőle.
2010. szept. 2. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
nyáron szárazságban talán kellene aggódnod hogy esetleg valami meg megperzselődik, de ilyen szr időben egyáltlalán nem kell:D am kb 30 mp alatt kialszik a parázs, és csak akkor tudna tüzet csinálni ha kapna egy kis gyenge szellőt, különben meg ha eldobsz az avarban egy égő gyufát (ilyen időben) akkor sem lesz semmi baj
2010. szept. 2. 12:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Nem gyulladt ki semmi valóban:)

Írtam hogy kicsit túl tudom parázni a dolgokat. Főleg ha az tűzzel kapcsolatos.

2010. szept. 2. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
édesvagy
2010. szept. 2. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!