Kiesett cigiparázstól mennyi idő alatt gyullad ki a környezete?
Figyelt kérdés
Kiesett a cigim parazsa az erkélyen, de nem találom. kerestem sokáig, most a szobából figyelem hogy nem gyullad-e ki valami. Mennyi ideig figyeljem szerintetek? Mennyi idő múlva lehet megnyugodni, hogy ebből már tuti nem lesz baj? Bár elég pánikolós vagyok ilyen téren, tehát lehet hogy a hamusba esett, csak úgy megilyedtem, hogy azt meg sem néztem alaposan.2010. szept. 2. 10:04
1/5 anonim válasza:
"Mennyi ideig figyeljem szerintetek? Mennyi idő múlva lehet megnyugodni, hogy ebből már tuti nem lesz baj?"
Eltelt közel 40 perc, Ha nem kellett hívni a tűzoltókat, akkor most már megnyugodhatsz...
2/5 A kérdező kommentje:
Na igen. Csak azért kérdeztem, mert nem tudom hogy egy parázs mennyi idő alatt melegít fel annyira valamit, hogy az kigyulladjon tőle.
2010. szept. 2. 10:46
3/5 anonim válasza:
nyáron szárazságban talán kellene aggódnod hogy esetleg valami meg megperzselődik, de ilyen szr időben egyáltlalán nem kell:D am kb 30 mp alatt kialszik a parázs, és csak akkor tudna tüzet csinálni ha kapna egy kis gyenge szellőt, különben meg ha eldobsz az avarban egy égő gyufát (ilyen időben) akkor sem lesz semmi baj
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem gyulladt ki semmi valóban:)
Írtam hogy kicsit túl tudom parázni a dolgokat. Főleg ha az tűzzel kapcsolatos.
2010. szept. 2. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!