Valaki el tudná magyarázni nekem ezeket a dolgokat a Netflix csomagokkal kapcsolatban?
Eldöntöttem, hogy szeretnék Netflix előfizető lenni. Egyedül használnám, két eszközön (telefonon és tévén), és nem tudom milyen csomagot lenne érdemes választanom. A másik kérdésem:drágább lesz, ha két eszközön használom?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! További szép napot! :)
A csomagok leírása egyértelmű, hogy mi tartozik hozzá:
A választási szempontod az egyszerre nézhető eszközök száma lenne, de mivel egyedül használod, egyszerre úgysem nézed egynél több eszközön. A másik fontosabb szempont, a videók minősége, HD vagy 4k esetén nagyobb csomagot kell venni.
Ha nem osztozol mással, akkor én az alap csomagot ajánlanám!
Mi húgommal nézzük, a strandardot fizetjük!
Kedves 3-as.:)
Köszönöm a válaszodat.Az alapcsomagot választottam, sikerült azóta megoldanom. Egyébként számomra nagyon érdekes ez az egész Netflix, van itt minden :D
Tényleg köszönöm az eddigi válaszokat! :)
3-as vagyok, igen sok érdekesség van rajta. Dokuk, minden.🥰
Én személy szerint nagyon szeretem.
Nem tudom, hogy mennyire tudjátok, ha esetleg valakit érdekel, vagy majd ide tévelyedik, aki vodafone-s, s előfizus az hozzá tudja a számlához kapcsolni a Netflixet, s annyival fizet többet, s bármikor lemondhatja.
Mi most hugival így nézzük.🥰
Igazából én nem vagyok vodafone-os, de szerintem ez egy hasznos információ, mert például én erről egyáltalán nem hallottam, és így másoknak ezzel tudsz segíteni. 😊
Nálunk egyébként a kisebbek most a Rémséges Rémmesékre vannak rápörögve.😂🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!