Elfelejtett könyvtári könyvért tényleg rám jöhet a rendőrség?
Mint kiderült, van nálam 2 könyv. Vagy 2 éve.
Most szeptember 27-én is kaptam egy felszólítást. (Ezt is most láttam, nem gyakran nézem azt az emailt.)
Elviekben mind a 2 könyv megvan, az egyiket megtaláltam a másik egy barátnőmnél van, de messze lakunk egymástól, és nem is tudom visszavinni holnapig.
(Azt írta amennyiben visszaviszem eltekintenek a kesedelmi díjtól.)
Nekem sem lenne poén felmenni oda mert nem ott lakok.
Kisvárosi könyvtár, ha számít.
Fizetni nem tudnék csóró vagyok.
Ha elsunnyogom (tudom nem szép dolog) valóban feljenthetnek? Azért azt nek szívesen kockáztatnám meg az erkölcsi bizonyítványom miatt..
Mármindegy.
Beszéltem azzal akinél a másik van. Holnap leutazunk.
De nem értem miért 2 év után küldenek? Visszanéztem az emailjeim előtte egy éve kaptam csak.
Amúgy nem régi könyvek. Sima ma is kapható regények
A barátnődnek sem tűnt fel, hogy az a könyvtári könyv nem az övé??
Egyébként a könyvtár jóindulatát mutatja, hogy hajlandók eltekinteni a késedelmi díjtól, te meg máris elsunnyogásról beszélsz, és csak az erkölcsi bizonyítvány megléte érdekel.
A helyedben inkább a tartalma miatt aggódnék...
Jajj Istenem vidd már el.
Most ha 1-2 napot késel abból semmi sem lesz.
Valószínű nem csak neked küldtek levelet
Kedves 5-ös. Ha elolvastad rájössz hogy az nem 1-2 nap.
Kedves 4-es.
Bevallom egy könyvet nem tartok túl fontosnak.
Amúgyrengeteg könyvtárban tartanak amolyan amnézia napot, amikor visszaviheted a rég elfeledett könyveket. Anélkül, hogy kifizettetnék veled
Tudom, hogy volt már ilyen, csak eddig nem velem. Bar ez is nevezhető jóindulatnak. Es köszi, hogy aggódsz az erkölcsim tartalma miatt. Megindító.
Utolsónak pedig, rendnek rend van csak épp annyi könyvem van, hogy a franc se tudta az nem az én polcom lakója.
De tök mindegy, első kettő már érdemben válaszolt.
Szóval köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!