Suli időben, éjjelente is sokat netezel?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 22:24
2/7 anonim válasza:
Nem max fél 1-ig, mert 4-kor kelek. :/
3/7 anonim válasza:
Jó hogy mondod. Megyek a másik szobába a gyerekverő botommal, mert a lányom még mindig cod-ozik, és nem akarja abbahagyni... :D
4/7 anonim válasza:
Inkább csak hétvégén, mert hétközben fél ötkor kelek.
5/7 anonim válasza:
Próbálok nem gépezni, több kevesebb sikerrel:) Am ha befejeztem a vacsimat, akkor megyek is gyorsan fogatmosni, azután próbálok a tv-re elaludni. Bár nem értem, mért van az, h reggel meg délután majd elalszok, ilyenkor meg mintha ki lennének feszítve a szemeim:/
6/7 anonim válasza:
az idén nyári vakációban se gépeletem éjjelig max 1-2 alkalomkor.
én megnézzem a barátok köztöt és azután alszom...Hétvégén meg attól függ...Pénteken pl még a barátokat is el alszom olyan fáradt vagyok..xd:P
7/7 anonim válasza:
Igen, mivel kb 11 óra mire gép elé ülök. Addig tanulok. Utána meg gépezek. Aludni meg alig alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!