11. osztályban (16,5-17 évesen) bent tarthatnak hivatalosan reggel 7-től d. után 2-ig (7órán keresztül) gyakorlaton?
miért ne tarthatnának?
öreg 7 óra....ez semmi.
nekünk volt olyan benntartásunk, hogy regge 7 től (0. órától), este 5 ig!!!!!!!!!!!! Büntetésből!
És erre is azt mondták, hogy nem ütközik jogszabályba...
a 7 óra az l.fasz, és sok a rinya. 17 éves korom óta dolgozom, műszakban, diákmunkán gyárban 8 órában, 14.00-22.00-ig. De még ezt sem tartom nagy számnak, mert ismerőseim meg 12 óráznak egy másik gyárban, szintén diákmunkán, suli mellett. Ja és ez nekem nincs beépítve az órarendebe, mint a gyakorlat, hanem a sima órákon túl járok így.
18/L
4.nek írom h nem olyan ... mert mi egész nap állunk... és nézünk ki a fejünkből... ÁLLva!! ha leülsz ... rögtön ordít h állj fel.
és am csak azért kérdeztem mert azt hallottam h diákokat nem lehet egyfolytában dolgoztatni, csak 4 órában... és nálunk ez a gyakorlat munkának számít...szal nem tom hogy lehet ilyet ja és csak egyszer van egy 10 perces szünet reggel 8 és fél 9 között kell ezt letudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!