Szerintetek is beképzelt lett Paul Street/Azahriah?
Amióta koncertezik, meg hamarosan új zenéje lesz, és hallás alapján már annyira nem az igazi, amelyek szoktak lenni...tisztára úgy érzem mintha a trash irányába menne, és kezd nekem beképzelt lenni.
(Paul Steet/Azahriah eg youtuber és zenész, régebben rejtélyes videókat készített)
Én szeretem a videóit, úgyhogy bírom a srácot.
De a zenéi számomra hallgathatatlanok. Ugyanúgy autotunolt szar, mind bármilyen magyar pop sláger. A szövegei sem ütik meg nálam azt a szintet, de akkor is felkapott lett volna, ha nem videozik előtte, mert erre van igény.
https://www.youtube.com/watch?v=BE4c2Uwsneg
annyira nincs rossz hangja amúgy
#3 pont ez az, hogy jó a hangja, úgyhogy sokra vihette volna, ha nem áll be a trash iparba. Bár lehet ez tudatos volt tőle, mert a trashre mindig van igény.
Szerintem kicsit még fejlesztette volna az énektudását, már elég komoly számokat el tudna énekelni.
Újabban valóban egyre nagyobb szégyen a tag, legalábbis én hatalmasat csalódtam benne..
Nagy lett az arca, flegmázik mindenkinek, de még a követőivel is...
És mi ez az új trendi fiatal stílus, hogy TikTok live-ban tárgyalja ki valami barátjával hogyan dugnának meg lányokat, mi a kedvenc pózuk stb??
Hatalmas csalódás, értelmes volt, ma meg semmitmondó tömegcikk mint bármelyik influencer, csak még a lányokat is tárgyiasítják a semmitmondó lájvokban...
Autuneolt zene, kisgyerek követői előtt csajokkal való dugást tárgyal... Még annál az alja trashnél is rosszabb lett, mint amit régen lenézett
Paul Street nekem onnantól nem volt szimpatikus, hogy csinálta az ezért rőgtak ki a suliból videót, nem tetszett, ahogy után ehhez az egészhez állt a feltöltés után.
Közben a videó alatt a kommentszekciót elárasztotta a más emberek panaszkodása, röhögtem, hogy valószínáleg nekik az 5%-a nézhette végig a videót, a többi csak kaott az alkalmon, hogy végre elmesélhessem, mit tett vele Piti néni másodikban.
A legtöbb panaszkodá alatt meg ott volt a többi licitáló komment (akik vszeg a fő kommentet végig se olvasták), ahol azon versenyeztek, hogy kinek volt rosszabb. A tipikus jaj de szomorú a kommented, nekem is ez volt, mondjuk engem meg is ütöttek.
Arról nem si beszélve, hogy csomó kommentelő elképesztő dolgokat tud leírni, hogy nem tanult egész évben, aztán mégis a végén tanult és megbuktt és milyen gonosz a tanár, nagon kiváncsi vagyok a tanár beszámolójára, mert szerintem a kommentek java ki van színezve.
" de én pofára esést sejtek, nem is a karrierje szempontjából, hanem emberileg."
Hát igazad lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!